Gjør et kupp på gul bruktbil

Ja, ukurant farge kan gi svært kurant pris! Her er fire gode kjøp på gule biler.

Hummer H2  gul.
Hummer H2 gul.

Farge har mye å si når du skal selge bil. Og det er ikke til å komme i fra at noen farger er litt "tryggere" enn andre, Sølv og sort for eksempel. Noen er klin-gærne og kjøper rød bil (ofte yngre damer...)

Mens andre drar den enda lenger og ender opp med knall gul bil. Det er annerledes, tøft og morsomt - men kanskje ikke direkte "gull" den dagen du skal selge bilen igjen.

Men gul bil kan være et kupp for deg som vil syns i trafikken - og skal kjøpe bruktbil! Det er nemlig ikke bare Prix som har gule og lave priser...

På vår bruktbilrunde denne gangen har vi hatt nettopp godt kjøp på gule biler som fokus! Resultetet er samling biler som alle er sjarmerende på sin måte - og som er billige!

1970 Lotus Super Seven, kr. 115 000

Lotus-Super-Seven
Lotus-Super-Seven

Klikk her for å se hele annonsen:

Liten, lett og hysterisk morsom! Det er stikkord som det er naturlig å trekke fram her. Er stikkordene plass, komfort og fornuft, må du nesten scrolle deg videre nedover siden til en annen bil.

Denne Lotus Replica-utgaven er vel det nærmeste du kan komme en fullbolds racerbil uten å tømme bankkontoen fullstendig. Hjulopphenget kommer fra Triumph og motoren er en superkurant sak fra Ford Sierra som yter ca 130 hk. Det høres kanskje ikke all verden ut – men med en vekt på ca 600 kg og buksebaken bare noen få centimeter over asfalten, kan vi garantere at dette blir morsomt!

Les mer om en Ford Cortina Lotus, klikk her:

2003 Hummer H2, kr. 249 000

Hummer-H2
Hummer-H2

Klikk her for å se hele annonsen:

Dette er den optimale bilen for deg som er politisk ukorrekt og i tillegg er stolt av det. For med denne kommer du til å synes godt i terrenget!

Med 6-liters V8 bensinmotor under panseret, automatgir og firehjulstrekk, blir du med på å holde liv i den lokale bensinstasjonen også. Prisene har stupt på disse barske bilene de siste par årene. Det er ikke lenge siden Hummer H2 var et kupp for 350 000 kroner. Nå er dette en av de billigste H2 på nettet. For under 250 000 kroner blir den din - men det finnes biler til under 200 000 kroner - men da får du ikke gul.

Les mer om brukte Hummer, klikk her:

2004 Renault Kangoo DCi, kr. 49 900

Renault-Kangoo
Renault-Kangoo

Klikk her for å se hele annonsen:

Var Hummeren over litt for dyr – man passe gul? Da skal du sjekke denne. Dette er en litt mykere bil for deg som kanskje ikke har fullt så mye hår på brystet som Hummer-eieren.

Kangoo varebil gir deg utrolig mye og ny bil for pengene - hvis du klarer deg med bare to seter. Denne 2004-modellen som har hatt bare en eier, får du for under 50 000 kroner. Bagasjeplassen er gedigen – nesten på størrelse med Hummern. Denne Kangooen har både gjerrig dieselmotor, aircondition og franske kjøreegenskaper.

For å lese mer om Renault i vår bruktbilguide, klikk her:


2003 Skoda Octavia RS, kr. 199 900

Skoda-RS
Skoda-RS

Klikk her for å se hele annonsen:

Sprint yellow kaller Skoda denne gulfargen. Octavianen som er fra 2003, er i utgangspunktet ganske sprek, men tydeligvis ikke sprek nok for Bjørn-Espen. Han har brukt en hel liten formue på å videreforedle denne RS- utgaven. Hele 224 hestekrefter bor nå under det gule panseret.

I tillegg er det full styling fra Neo design og 19-tommers hjul,for å nevne litt av hva han har brukt pengene sine på – resten ser du ved å gå inn på annonsen. Bilen SKAL bort – og vi aner at det er mulig på prute...

Vil du vite mer om brukt Octavia, klikk her: