Gjett hvilken fotballstjerne som har "vårsalg" på bil

Selger deler av bilsamlingen sin - her er det mye gromt!

Her er noen av bilene som fotballspilleren David Beckham nå har tenkt å kvitte seg med. Det er bare å holde øynene åpne på eBay framover ...
Her er noen av bilene som fotballspilleren David Beckham nå har tenkt å kvitte seg med. Det er bare å holde øynene åpne på eBay framover ...

I følge den engelske tabloidavisen The Sun, skal den tidligere Manchester United og Real Madrid-stjernen David Beckham selge unna noen av godbilene sine.

Beckham, som i sin tid kjørte til de første United-treningene i en folkelig Ford Escort, fikk livet snudd opp-ned etter suksessen på fotballbanen og ekteskapet med Posh-Spice, Victoria Beckham.

Del med dine Facebook-venner

Og som så mange andre bilfrelste fotballspillere som plutselig får masse penger å rutte med, har Beckham kjøpt mange gromme kjøretøyer opp gjennom karrieren.

LES OGSÅ: Se hvilken bil kona til Beckham har vært med å designe ...

Beckingham palace

Porsche har vært en av favorittene, men også mer eksotiske biler som Lamborghini har han hatt gleden av å eie. Den ene av disse, en Lamborghini Gallardo, er en av bilene som nå skal selges.

I tillegg er det nå fritt fram for å kjøpe en av to (eller begge) Bentley-er, en Range Rover Sport eller en BMW 6-serie cabriolet - sistnevnte at typen 645i.

Det ble nylig klart at Beckham også vurderer å selge sitt bosted i England, som har fått kallenavnet Beckingham palace. Det er her bilene står og støver ned.

LES OGSÅ: Sånn blir det når Beckham spesialbestiller bilen sin

Høyere verdi

En "venn" av spilleren forteller til The Sun at Beckham knapt har brukt bilene, og at de er i topp stand, men at fotballspilleren ikke ser noe poeng i å la bilene stå urørt.

- De skal nå selges slik at andre entusiaster kan nyte dem. Verdien på bilene overgår lett en halv million (pund, red. anm.), men den virkelige verdien ligger i assosiasjonen med Becks, fortsetter den samme kilden.

Samme M3 i åtte år

Så hvis du har en millionarv liggende og slenge, så er det kanskje verdt å følge med på eBay.

Beckham har tidligere brukt denne salgskanalen, blant annet da han solgte sin BMW M3.

Den kjøpte han i 1997, og hadde helt til 2005 - og verdien av bilen da den skulle selges ble mer eller mindre doblet av at det var nettopp Beckham som hadde eid den.

LES OGSÅ: Gjett hvilken fotballspiller som kjøpte denne til seg selv