Det ble nok aldri noe bosted på 'Lillestrohm' for George Clooney og den danske blondinen fra DnB NOR reklamen. Allerede nå er Clooney på vift igjen, denne gang med ny dame og ny Mercedes i Kina. Foto: Skjermdump fra Youtube
Det ble nok aldri noe bosted på "Lillestrohm" for George Clooney og den danske blondinen fra DnB NOR reklamen. Allerede nå er Clooney på vift igjen, denne gang med ny dame og ny Mercedes i Kina. Foto: Skjermdump fra Youtube

George Clooney bytter enebolig i «Lillestrohm» mot luksusbil i Kina

... og det er en dame involvert her også. Se video:

Ikke før har bakrusen etter det overraskende bryllupet i den norske reklamefilmen for DnB NOR gått over, før den velkjente ungkaren svinger seg med nye kvinnelige bekjentskaper.

Det er ikke noe nytt at det veksler i Hollywood, men her har det virkelig skjedd fort.

Forflyttet seg til Kina

Hvor langt planene kom om å skaffe seg tak over hodet i "Lillestrohm", vet vi selvsagt ikke.

Men når vi ser denne filmen er det mye som tyder på at den danske blondinen sitter igjen med diamantringen, og ikke så veldig mye mer. Clooney har nemlig forflyttet seg til Kina hvor han sjarmerer en ny dame.

Se også: Så lystig var Saab-reklamen en gang i tiden

Lang hjulavstand

Her er han på vift med en asiatisk skjønnhet, og det kan tyde på at pengene som skulle gått til å skaffe bosted på Romerike i stedet har gått til å handle en ny Mercedes E-klasse med lang hjulavstand. En skikkelig luksuscruiser for de rikeste.

Og poenget er denne gang å inspirere andre kinesere til å gjøre det samme.

Del med Facebook-vennene dine!

Se også: Her kjører de superbilen opp-ned - i en tunnell!

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.youtube.com/watch?v=KcfZ7mxg0jM

LES OGSÅ: Derfor skal denne bare selges i Kina