Drittbil 2_edited 1
Drittbil 2_edited 1

Ford Windstar: Nå selger jeg drittbilen!

Les den vanvittige annonseteksten!

- Vi har ikke kunnet kjøre fem mil uten at det har vært problemer, forteller Roger Sættem som nå skal selge sin Ford Windstar. En bil han beskriver som en skikkelig drittbil.

- Så og si alt har gått i stykker, og jeg kan ikke skru heller!

Men det Roger kan, er å skrive. Han har laget en vanvittig morsom annonsetekst for bilen sin.

- Jeg skriver dikt til kjærringa, så da får jeg litt øving, forteller Sunndalsøringen.

Del med Facebook-vennene dine

Les hele annonseteksten her:

REP OBJEKT! Finn deg en annen bil! DU ER ADVART!!

Den perfekte familiebil for deg som liker uforutsette stopper, havari og masse påkost. Med denne bilen trenger du aldri å lure på hva du skal bruke pengene dine på. Bortsett fra kolektivtransport og reperasjoner. God komfort, iskald AC, 7 seter og plass til bagasje. Husk telt og tannbørste. Med denne bilen vet du aldri hvor lenge du blir borte. Du bør ha som vane og starte 2-3 dager før du ville dratt med en annen bil. Det samme gjelder på hjemturen. Sørg for ekstra feriedager i bakhånd. Baserer du deg på denne bilen vil du neppe komme til avtalt tid noe sted, noensinne igjen. Men for all del. Spennende er det alltid å kjøre Windstar. Er du i tillegg plaget med LAVT blodtrykk, vil du i fremtiden være helbredet. Uten engang å besøke Snåsamannen.

Bilen er pen å se til. Men sku ikke hunden på hårene. Dette er en ulv i fåreklær.. Ikke rust. Byttet alle deler opp til flere ganger. rådelager i motor 2008. Men litt bankelyd ved pådrag. Veiv er nok kanskje litt skjev? Men har brukt den slik uten problem siden Desember 2008. Det har vært så mange andre problemer at det har vært en bagatell.

Girkasse er overhalt for litt siden. Kvitteringer for ca 100000kr.

Masse utstyr. Kodelås for å låse/åpne dører i tillegg til fjernstyrt sentrallås. Har forresten rotet bort koden.

Helårsdekk kjørt max 30mil. Siden har den kun blitt kjørt på bilhenger.

Perfekt for ungene på lange turer. God å sitte i mens man venter på veihjelp.

AC stilles uavhengig foran og bak. Orginalt sykkelstativ for 3-4 sykler følger også med. Kjekt når man har fått motorstopp. Masse bil for pengene (tung og stor). Moderat forbruk. Utgiftene til bensin blir ditt minste problem.

Oppgitt km stand= Miles. Multipliser km med 1.7?? Ikke sikker. Hadde jeg vært smart, hadde jeg ikke kjøpt Windstar.

Servicehefte og alle orginale bøker følger med. Instruksjonsboka er delvis uleselig pga slitasje.

Bilen er kjøpt av nordmann som jobbet i USA, tatt med til Norge som flyttegods.

(Av alle bilene man kan velge i, tar du med Windstar) Og regjeringen er redd for munn og klovsyke??

Bilder viser samme bil og sommerfelger. (Arkivfoto)

LES OGSÅ: Denne bilen har verditap på 1,3 millioner!

Bilen har gåen startmotor, og utslitte bremsebånd venstre bak.

Skiltene ble tatt av før nyttår. Den sto øde parkert i to måneder i håp om at noen skulle stjele den, eller rasere den. Men ikke engang pøbel eller tyver ville nær den selv om jeg la to tusenlapper lett synlig i framsetet.

GI BUD!

Kan selge deler hvis interesse. Men har du maken bil, så kvitt deg for all del med den umiddelbart. Ting blir ikke bedre. Beklager å si det, men vi som har valgt Windstar. Har bevist at vi har absolutt ingen peiling overhodet når det kommer til bil og vårt eget beste.

Jeg kunne gjerne betalt for å bli kvitt den, men man får 1500kr i vrakpant selv om det er Windstar, og dekkene er meget gode. Så litt bør jeg ha.

I tillegg bør det nevnes at den er utstyrt med så dårlige lys, at kjøring i mørket er direkte livsfarlig. Men med tanke på driftsikkerheten så blir dette neppe et problem.

Windstar er egentlig latinsk og betyr koldbrann. Det lever den jaggu opp til.

Lyst på bruktbil uten så mye problemer? Her er 10 gode

Er du fortsatt ikke overbevist?

Lyst på koldbrann?

Ring for mer info.. Men kun seriøse sådan. Skadefro mennesker som vil stø salt i sårene, kan ringe noen andre. Ikke sikkert jeg tar telefonen engang. Men du kan jo prøve..

Noen ganger må man velge mellom pest og kolera. Her får du begge deler.

Lekestue for ungene kunne kanskje vært noe hvis man var sikker på at de ikke fikk mareritt, bivirkninger eller tilpasningsproblemer når de vokser opp pga Windstarekspansjon. Leste en Amerikansk studie der man konkluderte med at Windstareiere heller ville leve med en notorisk utro kone, enn å kjøpe Windstar på ny.. Men har du ingen kone, er valget lettere.

God bil når den virker, men det kan vel sammenlignes med enkeltes forhold til sex. Du husker ikke sist og når det først skjer, rekker du ikke nyte det før det er over.

Hører fra deg da!

Tenkte jeg skulle avslutte med løp og kjøp, men det passer bedre med røm og gløm..

Del med Facbook-vennene dine

Vil du ha mer? Les enda en drittbilsak her

Visste du at Broom har Norges beste bruktbilguide? Sjekk oversikten her: