Folke SUV-en

STOR SUV-KÅRING: Denne har tatt Norge med storm, og er en drømmebil for mange. Derfor er den nominert til tittelen Drømme-SUV-en på påskefjellet.

Volkswagen Tiguan
Volkswagen Tiguan

Broom kårer Drømme-SUV-en på påskefjellet, og du kan være med å stemme! Hver dag i hele påsken pressenterer vi en ny, av i alt 10 kandidater. Den niende nominerte til denne tittelen er: Volkswagen Tiguan!

Den typiske folke-SUV-en har kjørt en lang vei siden Honda CR-V kom på banen i 1996. De fleste har blitt klart mer landeveistilpassede, og de har også fått ordentlig personbilkomfort. De tidligere SUV-ene slapp unna med litt enklere levekår for sine innbyggere.

Opplevd kvalitet

Volkswagen Tiguan er den mest moderne bilen i dette segmentet. Den ligger ikke tilbake for sine personbilsøsken når det gjelder opplevd kvalitet, med den drar i fra når man fortsetter turen på durlig vei.

Tiguan er rett og slett en meget bra bil, og den har de gode kjøreegenskapene en sjåfør fortjener - den er en av de mest kjøreglade SUV-ene på markedet.

Nordmenn

Når motoriseringen stemmer, og prisen er rett, så er det ikke så rart at det er mange nordmenn som har valgt akkurat denne bilen.

Kåringen heter Drømme-SUV-en til påskefjellet, og det er du som skal drømme og du som skal kåre. Det er kanskje naturlig å tenke seg at en drømme-SUV bør koste minst halvannen million, og ha flere hundre hestekrefter, men det er mange som drømmer om en Tiguan også. Derfor er den nominert til kåringen: Drømme-SUV-en på påskefjellet!

Les testen av Volkswagen Tiguan her!

Hva drømmer du om å kjøre til påskefjellet? Under kan du avgi din stemme!

3169894