Fire kule Volvoer

XC70 til under 200 000,-. Eller hva med en Amazon GT?

Volvo XC70
Volvo XC70

Vi nordmenn er ofte ikke veldig glade i svensker, men Volvo derimot – de er vi glade i!

Her har vi funnet tre eksemplarer av arten til rundt 200 000 kroner - og en meget sjelden som er noe billigere. Og nei da, Volvo er ikke bare kjedelige stasjonsvogner!




2001 Volvo C70. Kr. 219 000

C70
C70

For å se hele annonsen, klikk her:

Neida, Volvo behøver ikke bare å være snusfornuftig stasjonsvogn. Det kan også være lekker cabriolet. Og snur du deg kjapt kan du fortsatt gjøre "vinterkjøp" på Volvos variant over temaet, som slett ikke er noen dum bil.

Har har du plass til fire, og selv om vi påstår at bagasjerommet ikke er helt i kjent Volvo-klasse, så er det slett ikke håpløst – biltypen tatt i betraktning. Kjøreegenskapene derimot er ikke helt på høyde med de beste i denne klassen, selv om motoren på 193 hk er sprek nok, så mangler det litt på understell og styring til at dette kan kalles sportsbil. Dette er en USA-utgave og det betyr ekstra mye utstyr.

Les mer om brukt C70 her:




2007 Volvo C30. Kr. 189 000

C30
C30

For å se hele annonsen, klikk her:

Dette er det nærmeste ny Volvo du kommer for under 200 000 kroner! Kun to år gammel og med bare 60 000 kilometer på telleverket, så er det mye bil igjen her! Dieselmotoren på 109 hk er den samme som du finner i blant annet Mini, Ford Focus, flere Peugeot-modeller og ikke minst i luksus-Volvoen S80.

Den er både smidig og sterk nok, og både forbruk og utslipp er godt nok til at vi kaller den miljøvennlig. Forresten samme bil som Broom-racing-bilen som du sikkert husker fra TV! Klarer du å leve med bare tre dører og litt dårlig utsyn bakover, er dette en både kul og trendy - og ikke minst miljøvennelig - liten sak fra Volvo.

Test av Volvos minstemann finner du her:




1967 Volvo Amazon 123 GT. Kr. 120 000

Amazon-123GT
Amazon-123GT

For å se hele annonsen, klikk her:

Hadde du denne – en knallrød Amazon GT - på slutten av 60-tallet, var du den definitive kongen i gata. Har hadde du alt. Ekstralys, turteller og motor fra ”Helgenen-bilen” P1800. Og du er fortsatt litt små-konge i denne. 123 GT ble produsert i et svært begrenset antall, og det er ikke mange av disse igjen lenger. De fleste ble rånet i hjel på 70 tallet. Det var jo bare en Amazon...

5,5-tommers felgene som står på denne bilen ble aldri levert av Volvo, men er et tøft og ikke minst populært tilbehør, som absolutt kler bilen. Men de originale og litt spesiell speilene på forskjermene mangler på denne bilen.

Litt stiv i prisen? Nei – er den like fin som den ser ut til, så tror jeg ikke det. Dette er bilen som både tyske og nederlandske samlere gjerne gir høyrearmen sin for å få tak i. Vi håper allikevel at den finner en ny eier her i Norge!

Alt du trenger å vite om Volvo finner du her:



2004 Volvo XC70. Kr. 190 000

XC70
XC70

For å se hele annonsen, klikk her:

Det går jo ikke an å skrive om brukte Volvo uten å ha med en eneste herregårdsvogn, og her er den! 2004-modell XC70 med dieselmotor, skinninteriør, automatgir og firehjulstrekk – den mest populære av dem alle.

Men for å komme ned på 200 000 kroner fyker kilometerstanden fort i været... Denne har gått anstendige 320 000 kilometer! Bremseskiver og forstilling er lurt å sjekke litt nøye på disse, noen biler har også hatt trøbbel med automatkassene.

Dette er bruktbilen som mange drømmer om, og jeg tipper den selges ganske raskt til denne prisen!

Volvo XC70 i duell med Saab 9-3X finner du her: