Fire kule varebiler

Neida - varebiler behøver ikke være kjedelige. Se bare hva vi har funnet her!

01_caddy_carrera_cup
01_caddy_carrera_cup

Før var varebil stort sett praktiske, men kjedelige greier. Slik behøver det heldigvis ikke være lenger. Nå kan du får både spreke og velutstyrte biler. Og mange velger å videreforedle dem også med litt personlig touch, enten på lakk, hjul, utstyr eller innredning.

Det gir vi deg noen eksempler på i denne bruktbilrunden. Vi fant En Porsche-inspirert VW, en Hiace med personlig preg, et bevis på at verden har gått videre siden Opel Blitz, - og en for deg som trenger å få fraktet surfebrett. God fornøyelse!

2009 VW Caddy Carrera Cup Edition. Kr. 210 000,-

Caddy
Caddy

For å se hele annonsen, klikk her:

Dette er et bevis på at linken mellom Porsche og VW igjen har vokst seg sterkere. Og denne Caddyen er en frukt av dette samarbeidet. Tøff så det holder - med Porsche-dekor, sorte 17 tommers hjul med 225/45x17 dekk, og tofarget skinninteriør.

Motoren er den etter hvert velkjente 2-liters TDI-en på 140 Hk, noe som gjør at denne bilen føles både rimelig sprek og sterk – uten at det er helt Porsche-fakter over prestasjonene av den grunn. Kun 250 slike biler har blitt lagd, og nå kan altså du bli eier av en av dem.

Les mer om alle brukte VW i vår bruktbil-guide:
2002 Toyota HiAce diesel. Pris: Bud

HiAce
HiAce

For å se hele annonsen, klikk her:

Store hjul, litt senket, sotete vinduer, feit stereo og litt sprekere motor. Jo da, dette velkjente trikset for en litt mer personlig vri funker også på en så alminnelig bil som HiAce varebil med dieselmotor. Det gir det lille ekstra som skal til for å skille seg - i alle fall litt - ut fra mengden.

Pen utvendig lakkfarge og front-guard med ekstralykter setter liksom prikken over ”i”, her på dette som må være håndtverker-bilen over alle. Traust solid og pålitelig redskap. Selger sier ikke noe om prisen, men liker du bilen så ring og hør med ham.

Les hva vår bruktbilguide sier om HiAce
2007 Opel Zafira OPC-line. Kr 159 000,-

Zafira
Zafira

For å se hele annonsen, klikk her:

OPC-styling, 20-tommers hjul, senking og styling-grill er det som skal til for å gjøre en ellers ganske kjedelig Opel Zafira litt mer spennende. Denne er tydeligvis påkostet en liten formue, med blant annet hellakkering.

Motoren står ikke heeelt i forhold. En 1,9-liter diesel på 100 hk, men tuningboks følger med– og med denne montert skal den yte 120 hk. Har du en annen Opel med flere seter, kan det ligge an til byttehandel også. Er du lang, kan du imidlertid ha et problem, skilleveggen står langt fram i Zafira og det er alt annet enn god plass i forsetene...

Vi har testet ny Zafira, les testen her:
2004 VW Transporter "Surfvan" Kr. 115 000,-

VW-Transporter
VW-Transporter

For å se hele annonsen, klikk her:

Vi falt litt for innredningen i denne Transporteren. Det finnes mange biler med snekkerinnredning, verkstedinnredning og biler med kjølerom bak. Men her er de faktisk ”surfeinnredning”! Så drømmer du om et Beach-Boy liv og surfing California osv, så må da dette være bilen for deg!

Men for mange er det kanskje - her oppunder polarsirkelen - mer aktuelt med snowboard? Vi har stor tro på at den kan brukes til det også. Nylig service og nettopp EU-godkjent er betryggende. Et hett Broom-tips er å kjøpe nye dekk til de fete alu-felgene og bruke dem, fremfor de kjipe stålfelgene som også følger med...

Du finner mer om Transporter / Caravelle her