Fire billige med dieselmotor

To stasjonsvogner, en pickup - og en personvarebil med 4x4. Her er et knippe sparebøsser til minipris.

Mitsubishi l300 2
Mitsubishi l300 2

Andelen biler med dieselmotor har steget jevnt og trutt de siste årene. På denne bruktbilrunden har vi hatt billige biler med nettopp dieselmotor i kikkerten. Her er fire veldig forskjellige, men ingen koster mer enn 50 000 kroner - og den billigste bare 16 000,-!1997 Opel Astra 1,7 TD. Kr. 49 900

Opel-Astra--97
Opel-Astra--97

For å se hele annonsen - klikk her:

Dette må vel på mange måter være bilen som bekrefter ordtaket: Ingen regel uten unntak. Opel Astra av denne årgangen pleier mildt sagt å være både godt brukt og rustne. Denne bilen virker imidlertid til å være regelens unntak. Den ser faktisk uforskammet fin ut på bildene. Til og med pyntelista på bakluka som pleier å falle av, sitter på plass!

Attpåtil påstår selgeren at den er uten rust - og ikke har den gått langt heller. Bare 118 000 kilometer – alle servicer er fulgt – og den er EU-godkjent.

1,7-liters dieselen er hverken moderne eller kjempesprek, man har du bruk for en billig og romslig pendlerbil, tror vi denne kan være et godt kjøp.

Vil du vite mer om brukt Opel Astra? Klikk her:1994 Mitsubishi L300 4x4. Kr. 35 000

L300
L300

For å se hele annonsen - klikk her:

Okay – dette er kanskje ikke den peneste og mest jålete jenta i klassen. Men L 300 byr på en ganske unik kombinasjon av plass til bagasje, plass til folk og framkommelighet - til en liten penge.

Bakkeklaringen er raus, den har lavserie-gir og 2,5-liters dieselmotoren er sterk nok til at den kan brukes i terrenget. I tillegg har du god sitteplass til fem personer, og bagasjerommet er stort nok til både jaktutstyr, fiskestenger, soveposer, telt og hva du ellers mått ha behov for å ha med – det er bare å hive inn!

Finner du en mer praktisk og anvendelig bil til bare 35 000 kroner så vil jeg gjerne høre i fra deg!

Les mer om brukt Mitsubishi -klikk her:


1987 Toyota Hilux. Kr. 50 000

HiLux
HiLux

For å se hele annonsen. klikk her:

Bor du der det ikke er vei - da kan kanskje denne ombygde HiLuxen være bilen for deg! For kommer du ikke fram med denne ,har du ikke noe annet valg enn å ta beina fatt.

I følge selgeren er ombyggingen godkjent, noe som er betryggende for deg som kjøper. Originalmotoren har måttet vike plassen for en 2,4-liters diesel, det er montert sperrer på både fram- og bakaksel, i tillegg bilen er bilen hevet.

Selgeren sier også at den trenger litt små-fix for å bli helt tipp topp. Man da har du til gjengjeld en perfekt hyttebil, byggebil eller morobil. Helt ny er den imidlertid ikke, og jeg ville sjekket bladfjærene bak, hjelpesnekka og tatt en litt nøye rustsjekk!

Større plass? Lest test av HiAce 8-seter her:
1978 Volvo 245 Turbodiesel. Kr 16 000

Volvo-245
Volvo-245

For å se hele annonsen, klikk her:

Volvo 245 er en gammel kriger. Og neida, det er slett ikke vanlig at det står dieselmotor i en så gammel Volvo. Men her har eieren puttet en 2,4-liter diesel på 117 hk fra en 1990-modell Volvo 740 oppi motorrommet. I tillegg har den fått ettermontert servostyring, så det går an å svinge uten å få betennelse i begge armene også.

Denne er eldre enn 30 år og går derfor som veteran, hvilket gjør den billig å eie. Absolutt en morsom bil, det er ikke ofte å se disse i trafikken lenger. Jeg ville sjekket for rust før handel, særlig i gulvet. Om den ikke er for ille, er dette en kul og, solid bil med god plass. Billig er den også, for 16 000 kroner blir den din.

Lyst på ny Volvo? Les test av XC60 her: