Ferrari Enzo: Her kjører han "rally" med sjelden Ferrari!

Ville du gjort dette med millionbilen? SE VIDEO:

Det er garantert ikke mange Ferrarier som blir rattet rundt så sølesprøyten står rundt den. Men unntak finnes   'heldigvis'. Sjekk videoen!
Det er garantert ikke mange Ferrarier som blir rattet rundt så sølesprøyten står rundt den. Men unntak finnes "heldigvis". Sjekk videoen!

For noen handler det å eie en eksklusiv bil om å ikke "bruke den opp" – men å ha den lagret i et kjemisk lukket rom som hindrer støv å komme i kontakt med den blankpolerte lakken. Helst skal ikke solstråler risikere å prege fargen, og regn og søle er i alle fall helt utelukket å ta bilen ut i.

Andre, derimot, tenker at, pokker heller, når jeg eier en bil som ble bygd for å kjøres, så skal jeg da bruke den. Og helst når det passer meg – og ikke værgudene.

SE VIDEO: Her smadrer millionæren bilen sin

Råkjøring på bygda

Det er en slik eier som har brukt superbilen sin, en Ferrari Enzo, til å råkjøre litt på heller ujevnt og vått underlag på landsbygda i England.

Noe WRC-løype kan det knapt kalles, men det er ganske sikkert få andre Enzoer som blir brukt på samme måten.

Enzo er jo tross alt en bil som bare er bygd i 399 eksemplarer – og som er oppkalt etter selskapets stifter, Enzo Ferrari.

Kloss inntil seteryggen ligger en herlig 6-liters V12-er på 650 hestekrefter – og hele bilen er bygget med teknologi fra Formel 1.

SE VIDEO: Denne Enzoen har støvet ned i halvannet år!

Gåsehud-garanti

En kan naturligvis mene mye om måten eieren velger å behandle bilen sin på – men god underholdning er det uansett å se på. Vi trenger jo ikke å krympe oss hver gang det ser ut som en hump eller stein skal gjøre skade for tusenvis av kroner.

Og ja, vi lover at både lyd (og da mener vi ikke musikken) og bilder er til å få gåsehud av!

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

https://www.youtube.com/watch?v=Z-4v4I7Gzk0

SE VIDEO: Ferrari har hesten på panseret – her er en hest i baksetet!