Lamborhini Aventador er noe av det villeste som er laget på fire hjul. Ferrari 458 er jo ingen sinke den heller   og akkurat den som er med i videoklippet under er dessuten tunet for å gi landsmannen i sort en skikkelig kamp.
Lamborhini Aventador er noe av det villeste som er laget på fire hjul. Ferrari 458 er jo ingen sinke den heller og akkurat den som er med i videoklippet under er dessuten tunet for å gi landsmannen i sort en skikkelig kamp.

Ferrari 458 vs Lamborghini Aventador: Duellen over alle dueller?

Se hva som skjer når en Ferrari 458 møter Lamborhini Aventador. Se video!

Vi har stor sans for superbil-dueller – og stort bedre enn dette får du det ikke. Her er det italiensk mesterskap i å vise muskler. Men selv Ferrarien (560 hk originalt) skal i utgangspunktet ikke være noen match for den "ut av denne verden"-raske Aventadoren.

Et tuningselskap som heter Underground Racing har imidlertid fått justere litt her og der på motoren til bilen med den steilende hesten på panseret – og vips så kan duellen bli interessant likevel.

Begge bilene stiller på startstreken med 700 hk. Det er standard på Aventador. På Ferrarien er det imidlertid 700 hk – rett på hjulene – ved hjelp av tidligere nevnte modifikasjoner og en dobbelt turbo.

SE VIDEO: Dette er bilporno av ypperste klasse

Så da, bilinteresserte venner, er et bare å benke seg og se hvem som drar i land seieren.

Den oppmerksomme seer vil oppdage at det uoffisielle racet foregår på offentlig vei. Men vi liker å tro at kjeglene som kan sees når kappløpet starter indikerer at strekning er stengt for anledningen.

Det er i alle fall ingen andre biler på veien når kreftene slippes løs – og godt er det – for synet av disse to akselererende rakettene i speilet kunne skremme vannet av selv den mest avbalanserte bilist.

Det eneste vi savner her er Koenigsegg Agera R, som vi hadde på Broom-festivalen, og Bugatto Veyron Super Sport. DA hadde det virkelig luktet svidd...

Del med dine Facebook-venner

Hvem tror du vinner?

Klikk på videovinduet under og se duellen.

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=Tlvo5hzWlyc

SE VIDEO: Denne duellen vil du ikke gå glipp av