Ferrari 308 GTB: Dette ser du ikke så ofte – heldigvis

Men pust rolig – alt er ikke som det ser ut til. Se video!

Men hva er det de gjør med den klassiske Ferrarien? Se den grusomme videoen   og bli litt klokere etterpå... (Foto: Youtube.com)
Men hva er det de gjør med den klassiske Ferrarien? Se den grusomme videoen og bli litt klokere etterpå... (Foto: Youtube.com)

Du har kanskje stilt deg selv spørsmålet ”hvor går gamle Ferrarier når de dør?” – og svarene på gåten er vanskelige å finne.

Det har selvsagt sin forklaring i at svært få av dem dør – de får gjerne livreddende førstehjelp selv når alt ser håpløst ut.

Unntak fra regelen?

Men her er et unntak. Og det virkelig oppsiktsvekkende ligger i at bilen slett ikke ser så dårlig ut, heller.

Se video: Det ble ikke mye igjen til pressa av denne Lamborghinien

Etter krimserien ”Magnum P.I.” på 80-tallet er Pininfarina-designede Ferrari 308 GTS og søstermodellen GTB en av de mest berømte og populære Ferrariene noensinne. Dermed er det mange som får kaffen i vrangstrupen av å se på dette bildet – som ser ut til å vise en slik Berlinetta-modell på vei i pressa.

Del med Facebook-vennene dine!

Knasende sprø

Heldigvis viser det seg, når pressa tar tak, at glassfiberen spruter. Og selv om de aller første Ferrariene av denne typen var nettopp i glassfiber, er nok heller dette en replika, bygget på en Pontiac Fiero.

Vi som synes Pontiac Fiero er en undervurdert morobil, synes fremdeles det er litt trist. Men vi innrømmer at det hadde vært enda verre om det var Thomas Magnums gamle bil som takket for seg...

Del med Facebook-vennene dine!

Klikk i videovinduet under for å se bilens triste farvel:

http://www.youtube.com/watch?feature=endscreen&NR=1&v=ZpkzYIWUptc

Les også: Fant ekte Mercedes til 70 millioner - hos høgger´n!