PS gammel previa
PS gammel previa

Fem unger og bil til maks 100 000,-

...hva skal du velge da? Se hva Brooms bilekspert svarte på siste nettmøte:

Hans Tore spør:

Hei Benny. Vi er en god, gammeldags storfamilie med fem unger som har klart oss uten bil helt til nå. Men på grunn av barnehage og fritidsaktiviteter må vi nå bite i det sure eplet og kjøpe bil. Vi trenger absolutt ikke noe statussymbol men vi vil gjerne ha en bil som ikke går i stykker og som i tillegg kan romme hele familien.

Vi må holde oss innenfor 100 000 kroner. Har du noen forslag til oss? På forhånd takk!

Benny svarer:

Hei Hans Tore. Det var en liten utfordring... Men det er absoutt mulig å finne bil som passer til dine kriterier.

Den første som slår meg er Toyota Previa. Her snakker vi om bil fra 1995/1996 med en god del kilometer på telleren. Viktig at den har vært fulgt opp med servicer! Plass til mye og velkjent Toyota-kvalitet. Du kan også få en Corolla Verso til såvidt under 100 000 kroner, men da har den gått veldig langt.

Opel Zafira er et annet alternativ. Det er en smart liten sjuseter. Honda Shuttle er en av de "ukjente" bruktbilene, også der har du litt å velge mellom til denne prisen.

Mitsubishi Space Wagon er en liten klassiker i dette segmentet, Her er det mye å velge mellom og du kan faktisk få den som sjuseter og med 4x4 til 100 000 kroner.

Det var noen kjappe eksempler. Trenger du virkelig MYE plass, bør du også sjekke ut person-varebiler som VW Transporter og Toyota HiAce. Lykke til!

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen klikk her: Velkommen - og lykke til!

På bruktbiljakt? Sjekk oversikten i Brooms bruktbilguide - klikk her: