Fartsfylt gjensyn med Broomfestivalen

I kveld var det høy mimrefaktor på TV 2.

Drifting
Drifting

Stort driftingshow, militæret med tankser du kunne sitte på med, motivlakkering, bilutstilling, moro for ungene, Broomifisering av bil, sceneshow med Jan Erik og Tommy.Rustad.

Det er bare litt av det du kunne få med deg under verdens første Broom-festival i oktober.

I dag kl. 19.30

Var du en av de 17 000 som var innom, og hadde lyst til å mimre litt? Eller kom du deg ikke dit, men skulle ønske du var der? I kveld var det fartsfylt gjensyn fra høstens store Broom-event! På TV 2 kl. 19.30

– Det jeg er aller mest fornøyd med er at vi klarte å skape en så stor bredde – det var noe for absolutt alle, sier programleder og festival-general Jan Erik Larssen.

Som legger til at han ville lage en litt annerledes bilfestival.

– Ja, slike festivaler er jo ofte en guttegreie. Vi ville skape noe for hele familien. Akkurat det følte jeg at vi lyktes med, uten at det ble kjedelig for gutta av den grunn, sier Jan Erik.

Sceneshow

25
25

Fire fullsatte saler og ellevill jubel under sceneshowet til Jan Erik og Tommy.

– Utrolig gøy – ja, nesten litt rørende – med så overveldende respons. Men gjett om jeg koste meg på denne scenen. Dette er det beste jeg vet, fortsetter friskusen fra Lier.

Ny festival neste år?

– Jeg håper også at vi kan få til en ny festival allerede neste år, røper han.

– Dette var første Broom-festival og selv om det var en suksess, så har alle vi som jobbet med dette fått mange erfaringer og ikke minst flere gode ideer. Resultatet av dette blir kanskje en enda bedre festival neste år? Det er i alle fall min drøm ...

Se mer av hva som skjedde på Broomfestivalen, her:

27
27

– Det er vanskelig å plukke ut noen høydepunkter, men jeg har bestandig vært veldig svak for både fly og tanks – så for meg personlig er Forsvarets stand alltid en ”banker” legger han til.

Mye moro!

– Men det var også skikkelig gøy med både drifting og NM i broomlebass ( Bilstereo-konkurranse)

– Veldig hyggelig var det også å få overrekke den Broomifiserte bilen til en spent og forventningsfull familie fra Toten, avslutter Jan Erik.

En fornøyd familie får overrakt ¿ny¿ bil av Custom Cars og Jan Erik! (Foto: Benny Christensen)
En fornøyd familie får overrakt ¿ny¿ bil av Custom Cars og Jan Erik! (Foto: Benny Christensen)

Les alt om den Broomifiserte bilen her: