Familiebil med lasteplan

Denne har plass til fem - og mengder med bagasje.

Pickuper kjenner vi som regel som to- eller i beste fall tresetere. Ofte med dieselfat, hakker, spader og gravemaskinskuffer på planet – og med en møkkete maskinfører inni. Men unntak finnes.

Og denne fine Nissan Navaraen er et slikt unntak. Dette er nemlig en femsters personbil med lasteplan. Ja kjøper du et kapell og setter på den, har du i praksis en SUV - bare at bagasjeplassen er i en helt annen liga enn SUV-er flest.

Ringer til nord

Navaraen har bare rullet 115 000 kilometer på ti år. Nå kan den bli din for 170 000 kroner.

Ikke ofte vi ser en bil som dette til salgs, så vi tar en telefon langt nordover i landet for en prat med selgeren. For å høre litt om hvor praktisk den egentlig er - og for å finne ut om den duger som fullgod familiebil?


Annonse
Annonse

For å se hele annonsen, klikk her:

Må ha lang hytte

- Hei du! Dette er fra Broom! Litt uvanlig pickup du har!

- Ja – ikke sant! Jeg kjøpte den som varebil, og har bygd den om til personbil selv.

- Det er ikke så mange av disse bilene som har den lange hytta som må til for at dette kan gjøres. Det er faktisk to og et halvt år siden jeg så en slik bil til salgs sist.

Plass til barneseter

- Hvordan er plassen i baksetet da?

- Er du voksen og litt røslig, så er ikke dette stedet for langturer, akkurat. Men ungene har det helt fint. Jeg har forresten en kompis med HiLux, og den har ikke så stor plass som denne.

Baksete
Baksete

- Så du mener denne kan gjøre jobben som familiebil?

Les test av en annen pickup - Toyota HiLux- her:

- Ja, det vil jeg si. Barnesetene får greit plass så lenge de står med kjøreretningen. Bagasje, ski og sykler får du jo lett plass til på planet. Der er det også presenning så bagasjen blir ikke våt.

- Jeg har også lyst til å nevne at den er i veldig god stand og skal EU-godkjennes nå. Den har 2002-modell look, og noen helt spesielle hovedlamper.

Aktiv kjøper

- Så Navaraen er den eneste bilen i familen?

- Nei, vi har en Volvo V70 også. Men nå trenger jeg å få frigjort litt kapital, derfor selger vi Nissanen

- Hvem tror du kommer og kjøper bilen da?

- Dette er jo en perfekt bil for alle som har hytte, driver med, jakt liker å stå på ski, eller kanskje noen som driver med hest? Avslutter Richard fra Finnsnes som selger bilen.


Les mer om nye Nissan-modeller her:


Bakfra
Bakfra

Siden
Siden
Bakfra
Bakfra
Forfra
Forfra
Baksete
Baksete
Førerplass
Førerplass