- Er det én bruktbil du aldri ville kjøpt?

Les hva Brooms bilekspert svarer.

Volvo 460 utsnitt
Volvo 460 utsnitt

Benny Christensen er Brooms bilekspert. I "Spør Benny"-seksjonen på broom.no svarer han på alt som har med bil å gjøre.

Her er et av spørsmålene fra siste nettmøte:

Anonym spør:

Hei Benny. Jeg forsøkte å sende inn et spørsmål til deg men fikk feilmelding og da jeg trykte på nytt, ble spørsmålet mitt bare borte.

Derfor forsøker jeg igjen. Har kost meg med avstemningen deres på bruktbilene fra helvete og bare lurer på om du kan si om det er en bil du personlig aldri ville ha kjøpt? Hadde vært moro å få vite det!

Benny svarer:

Hei der! Det må tydeligvis ha skjedd noe rart teknisk her for jeg har svart på det spørsmålet, men nå er også svaret borte.

Vel, vel. Det er ikke bare biler som kan være trøblete i blant ! :-)

Det er jo noe positivt med de aller aller fleste biler, også bruktbilene fra helvete. Chrysler Voyager er jo for eksempel et funn for familier som trenger mye plass og har begrenset med penger. Det samme gjelder en bil som Renault Scenic, mye plass og smarte interiørløsninger, men du verden så mye tull!

Men jeg har en kandidat som jeg faktisk ikke klarer å se noe positivt med i det hele tatt og som i tillegg er en real møkkabil, nemlig Volvo 440/460.

Klikk her for å lese mer om denne bilen

Dette er etter min mening bilen Volvo aldri burde ha laget. Den er stygg, gir null kjøreopplevelse - og i tillegg er kvaliteten skikkelig dårlig. Ble noe bedre underveis i livsløpet sitt (det skulle da bare mangle!) men dette er et etter min mening en helt meningsløs bil.

"Hva er egentlig vitsen med den", tenker jeg hver gang jeg ser en i trafikken. Har ikke klart å komme opp med noe svar på det ennå!

Forresten: Følg med på Broom på tirsdag. Da er Bruktbilen fra Helvete med i studio, du kan fortsatt være med og stemme her!

Bli med på avstemningen her: Bruktbilen fra Helvete

Volvo-460-forfra
Volvo-460-forfra

Stort arkiv

Alle spørsmål Benny svarer på, legger seg automatisk inn under de ulike bilmerkene her på broom.no.

Du kan også lese alle svarene på Spør Benny-seksjonen

Velkommen - og lykke til!

Sjekk Brooms samling av biltester - klikk her

Har du synspunkter eller innspill til dette temaet? Bruk kommentarfeltet under: