Du kan utfordre en venn i Broom-spillet

Uansett om du er bra eller dårlig på bilspill: Dette må du prøve!

Hvoedbilde
Hvoedbilde

Responsen på Broom-spillet har vært enorm. Det har ført til at bestetidene på de respektive banene har blitt svært raske. Så, føler du at det blir for tøft å utfordre bestetiden kan du jo utfordre enn venn istedenfor.

Har du ikke prøvd Broom-spillet ennå? Her kan du bli kongen av Rudskogen.

1. Kjør et løp

Utfordringsknapp
Utfordringsknapp

Før du kan utfordre en venn, må du kjøre et løp. Her har vi kjørt Rudskogen, nivå 1. Vi trykker så på knappen nederst i høyre hjørne som heter Email utfordring.

2. Trykk send

Sendeskjema
Sendeskjema

Du får nå opp et skjema. Trykker du send, vil maskinen forsøke å sende utfordringen via e-postklienten din. Alternativt kan du lime inn teksten i en e-post selv.

PS: Utfordringen vil ikke inneholde tiden du nettopp satte. Din motstander må slå din historiske bestetid.

3. Send en e-post

e-post
e-post

På min maskin er Outlook satt opp som e-postklient og det åpnes derfor opp en e-post der. Du har kanskje en venn å utfordre, men jeg velger å utfordre meg selv. Etter å ha mottatt e-posten fra meg selv trykker jeg på linken.

4. Du trenger ikke logge inn

Logg-inn-skjema
Logg-inn-skjema

Har du spillkonto fra før, skriver du inn e-post og passord, men du trenger ikke logge deg inn for å ta imot utfordringen. Det går helt fint å trykke på den rød teksten hvor det står Klikk her for å spille uten å logge inn.

5. Knus kompisen din med lik bil

Laster-inn
Laster-inn

Selv om du aldri har spilt spillet før, får du utdelt samme bil, og kan kjøre på samme bane som den som utfordret deg. I dette tilfellet har vi blitt utfordret av Siggy på Rudskogen nivå 2 med en BMW M5. Ønsker du å ta vare på pengene og tidene er det bare å registrere deg etter å ha kjørt løpet. Lykke til!

Mer lyst til å slå den absolutte bestetiden? Da bør du se her.