Du bestemmer: Blir denne for tam?

BMW på gang med en ny superbil - men blir nye M5 tøff nok?

BMW_M5_002 (Foto: Scoopy)
BMW_M5_002 (Foto: Scoopy)

Ryktene svirrer rundt som hodeløse høns når det kommer til den nye BMW M5. Kanskje ikke så rart, siden det er en av verdens mest ettertraktede biler.

Det vi i Broom har fått med oss er at den antagelig kommer med et helt nytt forhjulsoppheng. Skal vi stole på ryktene, blir det blir doble triangelarmer, og en videreutvikling av de aktive demperne man kan få som ekstrautstyr på nye 5-serie.

Ikke millionær? Les om brukt BMW her

Fire rør

BMW_M5_005 (Foto: Scoopy)
BMW_M5_005 (Foto: Scoopy)

Bilen på bildene avslører sin M5-identitet ved de fire store eksosrørene som stikker ut bak. Det ser i tillegg ut som om skjermene er noe bredere både foran og bak.

Størst forandring blir det i fronten der man må ha mulighet til å ta inn mye kjøleluft på grunn av den nye motoren.

Les testen av det som kan være Volvos viktigste bil

To turboer

Og det er her ryktene svirrer mest. At BMW M5 får en V8 med dobbel turbo - samme motor som i BMW X5M og X6M - det er så og si sikkert. Men hvor kraftig den blir er det mange som mener mye om.

Vi i Broom har hørt alt fra 580 til 620 hester. Såpass må det være for å sette seg i respekt hos konkurrentene fra Audi og Mercedes-Benz.

For tam?

BMW har en tradisjon når det gjelder BMW M5 - å la et diskrét ytre skjule de enorme ressursene. De røpet seg litt mer enn vanlig på den forrige V10-varianten der brede skjermer, luftuttak på forskjermene, og fire store eksosrør fortalte omverden om hva som gjemte seg under panseret.

Men ut i fra spionbildene å bedømme, så blir den nye versjonen mindre brutal. Vi lurer rett og slett på om den blir for tam - rent utseendemessig?

Denne kan du velge om du synes SUV blir for harry

Hva mener du? Svar i kommentarfeltet under