Escalade (Foto: Nerland Autosalg)
Escalade (Foto: Nerland Autosalg)

Drømmebiler: Tre du kan kjøpe hvis Lotto-rekka går inn

Eller hvis du bare vil drømme deg bort.

Jeg innrømmer gjerne at det er svært sjelden jeg leverer inn Lottokuponger og andre tippegreier. Kan hende er det derfor jeg kjører ti år gammel bruktbil?

I denne bruktbilrunden har vi tatt for oss mulige bilkandidater for de som både spiller og har hellet med seg. Drømmebiler, med andre ord.

Det er mye gromt å velge i for de som har mange penger. Her får du tre veldig forskjellige kandidater. Ikke helt uten grunn...


2007, Lexus LS600h. Kr 1 049 000

Lexus-LS600h-ann
Lexus-LS600h-ann

For å se hele annonsen, klikk her:

Diskresjon er en hederssak – sier et gammelt ordtak. Og diskré må vel – størrelsen til tross – det kunne sies at Lexus sitt flaggskip LS600h er. Bilen er langt fra like "pampig" som for eksempel en Rolls eller Bentley.

LS600h-en har rubb og stubb av utstyr, en driftsikkerhet og kvalitet som få andre matcher og byr i tillegg på både luksus og komfort som man vanlig vis ikke finner på biler fra denne siden av jordkloden.

Noen mener dette er verdens beste bil, og ikke nok med det. Den går også for å være en av verdens mest avanserte biler. Slett ingen dårlig kombinasjon det!

Dette er også en av de best støydempede bilene som finnes. Hybrid-løsningen gjør den også til en viss grad miljøvennlig – segmentet tatt i betraktning.

Vår egen kong Harald falt også for denne, så det finnes en i slottsgarasjen. Ny mener jeg at denne kostet ca 1 850 000 kroner - så et visst verditap har det unektelig vært.

Om du vinner i Lotto eller ei – dette er absolutt en bil som bør oppleves en gang i livet!

Lyst på sprek Lexus? Sjekk denne:2005, Ferrari 430F1. Kr. 1 895 000

Ferrari-430-F1
Ferrari-430-F1

For å se hele annonsen, klikk her:


En rød, vaskekte Ferrari er vel en bil de aller, aller fleste av oss har drømt om? Og bilen som sikkert mange bensinhoder ville velge om Lottorekka skulle gå inn. Motoren er som bilbetegnelsen sladrer om en 4,3-liter V8 som yter 483 hk - nok til å gi bilen en toppfart på 320 km/t.

Antakelig er den også et bedre kjøp enn konsernbroder Ferrari 458, selv om den er både nyere, sterkere og raskere. For 458 brenner jo stort sett opp alle sammen... I alle fall gikk mange opp i røyk før Ferrari tok grep og kalte dem tilbake for modifiseringer.

Personlig liker jeg også designet på 430-en bedre - de store "neseborene" i frontfangeren til tross, men "rumpa" er desto penere... Og bare rattet i disse bilene er verdt en studie. Det er som en vakker skulptur i seg selv.

Verken forsikring eller vedlikhold på disse er veldig billig, men hva betyr vel det for en mangemillionær?

Les om Ferrarien som skal kapre SUV-kunder:


2007 Cadillac Escalade 6,2. Kr 639 000

Escalade-ann
Escalade-ann

For å se hele annonsen, klikk her:

Neida, dollarglisenes tid er ikke helt forbi. Og Cadillac er vel kanskje den som både har og hadde de bredeste glisene – her mangler bare gulltanna!

Dette er en toseters varebil, og grunnen til at vi tar med en ”simpel” varebil er jo at mange nettopp kusker rundt i det som arbeidsbil – type Opel Combo, Ford Courier og VW Caddy etc. og kanskje kunne tenke seg en litt mer staslig arbeidsskyss.

Eller hva med å sette inn baksete og få en sikkelig feit, litt annerledes og svært velutstyrt familie-SUV til hytteturer og annen nyttetransport? De koster nok 300 000-400 000 kroner, men det er jo bare lommerusk for en nybakt lottomillionær.

6,2-liter bensin V8-motor med skikkelig god-lyd, med både krefter og moment nok, samt automat med ratt-sleiv setter deg automatisk i cruise-modus. Dette er en av de mest komfortable og behaglige SUV-ene som finnes!

Synes du at den blir litt for tam, så kan gutta på Nerland Autosalg, som selger bilen, være behjelpelige med 24-tommers kromfelger, sportseksos og eventuelt annet godis, slik at du er sikker på at naboen ikke får maken.

Hmmm... en liten Cadillac?

Full pakke:

En salig røre av forskjellige biler tenker du muligens? Og det er riktig det. Men hvis Lottorekka nå skulle slå til og storgevinsten komme inn på konto, så kan du jo kjøpe alle! Da skulle du være rimelig godt oppdekket for de fleste behov.

En diskré, driftsikker familiebil som attpåtil har et miljøalibi, en rå, rød italiensk sportsbil og en skikkelig SUV til dårlig føre og tyngre transportoppdrag.

Pakkeprisen lyder på den nette sum av snaut 3,6 millioner kroner og det er absolutt realistisk om de syv magiske tallene ”går inn" på lørdag!

Sjekk alle bilene i vår store bruktbil-guide her:

Har DU en drømmegarasje? Fortell i kommentarfeltet under:

FerrariF430
FerrariF430