Drømmebil for deg som sliter med å bli voksen!

 ... og den selges for småpenger.

Men er det ikke en Opel? Nja, jo - på en måte. Men framdriften - og hvilken framdrift! - er det en Chevrolet Blazer som sørger for.
Men er det ikke en Opel? Nja, jo - på en måte. Men framdriften - og hvilken framdrift! - er det en Chevrolet Blazer som sørger for.

Det som skiller små gutter fra menn, er størrelsen på leketøyet, sies det.

Det kan nok være noe i nettopp det. Hvem har vel ikke trukket på smilbåndet av en ivrig treåring med fargerik parkdress og gummistøvler som med stor fryd og innlevelse hopper opp og ned i en sølepytt?

Som voksen, anstendig arbeidstager med kone, rekkehus og kranglevoren svigermor kan man liksom ikke tillate seg den slags.

Men det finnes alternativer for oss som sliter med å bli voksne. Heldigvis.

Leketøy selges

Ett av disse alternativene finnes på Flisa, og selges av Sverre for den nette sum av 22.000 kroner.

Se hele annonsen og alle bildene her:

Parkdressen byttes da ut med et karosseri fra en Opel Ascona B og gummistøvlene med et chassis fra en Chevrolet Blazer.

Resultatet blir et morsomt leketøy for store gutter. Her kan du virkelig "hoppe i søla"!

6,2-liters V8

Motoren er Chevrolets seige 6,2-liters V8 diesel, girkassen en solid TH 400 automat. Hjulene er røslige 36-tommere.

Radiatoren er plassert bak, der det en gang var bagasjerom, interiøret kommer fra Opel og slik for sikkerhetsskyld er den utstyrt med veltebur. Sikkert ikke dumt med tanke på bilens tyngdepunkt.

Den er lavt giret og har sveiset sperre bak. Da sikkert av den typen som kalles "Esab-sperre“...

Bør kunne skru litt

Noe mekkekunnskaper er sikkert ikke dumt med slik redskap på tunet. Men en fordel her er at man ikke behøver å være noen finmekaniker. Er den minste pipa i pipesettet ditt en 13 millimeter går det helt sikkert greit allikevel...

Effekten fra V8-dieselen er på 150 hestekrefter. Men den er både momentsterk og seig, vi derfor vil anta at det holder for turer i skog og mark, som det så fint heter...

Vil du heller ha original Ascona - sjekk denne

Just for fun!

Det å opplyse om at bilen ikke kan kjøres på offentlig vei, forstår vel de fleste. Den er jo ikke noe i nærheten av å kunne bli godkjent. Dette er "just for fun"!

Så det at doningen selges på Flisa er neppe helt tilfeldig. De som har vært der vet at det er relativt glissent med bebyggelse. Med det resultatet at det kanskje går an å ta seg en skogstur med denne doningen uten å få både lensmann og prest på nakken.

Okei - vi skal innrømme at den er litt "harry", men på den annen side: Den som ikke kjenner at det rykker litt i gassfoten ved synet av denne – var kanskje heller ikke den som likte å hoppe i søledammer som liten?

Toyota Hilux 6x6: Dette er bilen Nansen og Amundsen skulle hatt