Kenneth Moen har kjørt Toyota Supra en sin sidelengs opp til Lysgårdsbakken i Lillehammer. Moen regnes som en av Skandinavias beste driftere. 15. og 16. oktober kommer han til Broom festivalen på Exporama Senteret   slik at du kan oppleve han live!
Kenneth Moen har kjørt Toyota Supra en sin sidelengs opp til Lysgårdsbakken i Lillehammer. Moen regnes som en av Skandinavias beste driftere. 15. og 16. oktober kommer han til Broom festivalen på Exporama Senteret slik at du kan oppleve han live!

Drifting – slik det skal gjøres

Sjekk hvordan Kenneth Moen kjører sidelengs opp til Lysgårdsbakken. SE VIDEO!

Det er ikke lenge siden vi her på Broom.no viste hvordan driftere risikerte både egne og andres liv med hasardiøs drifting i Saudi-Arabia. Det er uten tvil noe av det mest dumdristige og hensynsløse kjøringen vi har sett. Klippet kan du se her.

I dag kan vi bringe en helt ny video av drifting slik det skal gjøres – med imponerende presisjon og kontroll blir Toyota Supra-en loset gjennom både hårnålssvinger og smal asfaltvei.

Kenneth Moen vet hva det handler om. Vi gleder oss stort til å se hva han har å by på når han skal være med på oppvisning under Broom-festivalen 15. og 16. oktober.

Del med dine Facebook-venner

Heftig kameraføring

Dette er en prestasjon det står stor respekt av – og selvsagt med de nødvendige sikkerhetstiltakene som er påkrevd ved et slikt ekstremt stunt.

Det er Blackboxmedia som står bak klippet – med heftige kameravinkler fra start til mål.

Moen er for øvrig regnet som en av Skandinavias beste sjåfører, med suksess innen flere typer motorsport – og om noen uker har du anledning til å oppleve han live Exporama Senteret på Hellerudsletta.

http://www.youtube.com/watch?v=Y0iwKJe7zRI

LES OGSÅ: Møt Norges beste kvinnelige drifter