Denne bilen vekker oppsikt   selv i USA. Mye av grunnen er de enorme 24' felgene og TV skjermene på UTSIDEN av alle sidedørene ...
Denne bilen vekker oppsikt selv i USA. Mye av grunnen er de enorme 24" felgene og TV skjermene på UTSIDEN av alle sidedørene ...

Dodge Charger: Dette kaller vi STORE felger

Ikke rart at folk stopper opp og filmer ...

Du har felger, og så har du FELGER. I USA er jo alt stort – og her finner du også noen ekstremt voksne felger.

De største vi har sett på lenge er montert på en Dodge Charger. Her snakker vi drøyt 60 centimers dimensjon – eller 24" som jo er den vanlige måten å omtale felgstørrelse – med såkalte spinners. I krom, naturligvis.

Det er svært sjelden vi har den slags dimensjoner på vanlige biler – av et par gode grunner: Det er neppe lovlig - og verken komfort eller kjøreegenskaper for øvrig har noe særlig glede av de enorme felgene.

I tillegg må du nok punge ut en halv årslønn hver gang du må bytte dekk.

Tuning: Denne familiebilen spiser sportsbiler til frokost

Show off-faktor

Men la oss se bort fra det kjedelige og praktiske et øyeblikk. For denne bilen handler ikke om at du skal komme deg fra A til B på en komfortabel og anonym måte. Snarere hvert imot.

Dette er bling-bling i særklasse, med særpreg og show off-faktor som et rullende juletre.

Utover nevnte 24" spinners, en helt spesiell grønnfarge med motivlakkering, TV-skjermer i alle sidedører – utvendig altså – belysning under bilen og annet snacks som er mer enn nok til å stille andre biler ettertrykkelig i skyggen.

Klikk på videovinduet under for å se klippet:

http://www.liveleak.com/view?i=97f_1385937422

Spiller ikke videoen på mobil/lesebrett? Klikk her

Her er en annen bil som GARANTERT vekker oppsikt i gata ...