Tractorpulling er stort i Tyskland. Men denne scenen fra Hamburg er egentlig ganske liten   som en del av 'Miniatur Wunderland', et 1.300 kvadratmeter stort 'diorama' som det har tatt 500.000 timer å bygge. Se den helt utrolige videoen i vinduet nederst! Foto: Skjermdump fra Youtube
Tractorpulling er stort i Tyskland. Men denne scenen fra Hamburg er egentlig ganske liten som en del av "Miniatur Wunderland", et 1.300 kvadratmeter stort "diorama" som det har tatt 500.000 timer å bygge. Se den helt utrolige videoen i vinduet nederst! Foto: Skjermdump fra Youtube

Dette må være alle skala-entusiasters drøm!

Synet kan ta pusten fra selv den mest hardbarkede modell-bygger. Se video!

Modellbygging, med og uten radiostyring og alskens leamikk, er en hobby som er på skikkelig fremmarsj. Vi vet at mange Broom-lesere er bitt av basillen, og det kan man fort bli når man ser videoklipp som det under.

Skjønt dette er på et sånt nivå at det like gjerne kan ta pusten fra den som kanskje trodde han hadde noe stort på gang i hobbyrommet, som å inspirere. For dette er enormt!

Les også: Jonathans Mustang er i full skala, men uvant materiale

Vi hadde aldri hørt om "Miniatur Wunderland" før vi snublet over denne offisielle videoen, men ifølge den er dette i ferd med å bli en av de store turistattraksjonene i Hamburg. Det tror vi så gjerne.

500.000 arbeidstimer og 1.300 kvadratmeter er imponerende nøkkeltall, og vi tror nok også kostnaden ligger litt over et vanlig hobbybudsjett.

Men for all del, alle må begynne et sted. Kanskje bør du notere deg at du setter opp skalamodeller på ønskelisten til jul?

Del med Facebook-vennene dine!

http://www.youtube.com/watch?src_vid=PN_oDdGmKyA&feature=iv&annotation_id=annotation_532463&v=ACkmg3Y64_s

Les også: Denne Lego-Porschen består av 3.500 deler