Dette kan bli den neste Audien

Nå vurderer de nemlig å kjøpe italienske Ducati

Motorsyklisten rakk ikke å ha mye glede av førerkortet sitt. Noen timer etter at han fikk den midlertidige utgaven, måtte han gi det fra seg igjen   til politiet. Ilustrasjonsfoto.
Motorsyklisten rakk ikke å ha mye glede av førerkortet sitt. Noen timer etter at han fikk den midlertidige utgaven, måtte han gi det fra seg igjen til politiet. Ilustrasjonsfoto.

Volkswagen-konsernet har lenge hatt planer om å få et motorsykkelmerke i produktporteføljen – helst et litt eksklusivt et – og nå kan det skje.

Ifølge Car Magazine skal Audi være svært interessert i å overta Italienske Ducati. Ducati har i lengre tid hatt store økonomiske problemer og skylder nå ca. 7,5 milliarder kroner.

Del med Facebook-vennene dine

Tøff og annerledes

Ducati er på mange måter et motorsykkel-ikon, og er nok kanskje mest kjent for sine framganger innen roadracing og for sitt tøffe og annerledes design. Dette passer perfekt med hva Audi kan tenke seg av et samarbeid med et motorsykkelmerke.

Den årlige produksjonen hos Ducati ligger på ca. 40.000 enheter i året.

Les også: Brukt MC: Ducati 888

8 milliarder

Ifølge kildene til Car magazine kan Audi tenke seg å legge inn et bud på ca. 8 milliarder for Ducati. Fristen for budgivningen er midten av april.

Så gjenstår det å se da, om vi i framtiden vil kjøre motorsykler med fire ringer på frontkåpa. Det hører med til historien at Ducati i dag har et samarbeid med Mercedes - og at Mercedes i utgangspunktet ikke er interessert i at Audi skal slippe til her. Her kan mye skje!

LES OGSÅ: Slik blir nye Audi A3: