Dette kaller vi ulv i fåreklær!

207 hk og breddfull av luksus. Nå får du den for drøye 60 000 kroner.

PS scorpio 3 (Foto: Privat)
PS scorpio 3 (Foto: Privat)

Den ble brukt som UP-bil i Tyskland og ser absolutt ikke ut som noen sportsbil. Men skinnet bedrar! Denne Ford Scorpio-sedanen har nemlig en 2,9-liters V6er med 207 hk under panseret. Og kjøreegenskapene er absolutt ikke som en gjennomsnittlig Scorpio!

Nypris i 1997 var på 600 000 kroner. Nå kan du plukke opp et helhvitt eksemplar i Rosendal til såvidt over 10 prosent av nyprisen. Johnny som selger denne bilen gikk ut med minstepris på 49 000 kroner - nå har budene passert 60 000 kroner.

Klikk her for å se annonsen på bilen

Som å kjøre Jaguar

- Jeg håper først og fremst at den skal gå til noen som vet hva dette er og som vil fortsette å ta vare på bilen. For denne er skikkelig spesiell, reklamerer selgeren.

- Ja, den går bra..?

- Absolutt! Det er mye motor her og i tillegg er den som en drøm å kjøre. Krenger utrolig lite, samtidig som den er veldig komfortabel. Det er akkurat som å kjøre en liten Jaguar, bare til en mye hyggeligere pris. Og denne tok innersvingen på både BMW og Mercedes i tyske tester.

Nils har problemer med sin Volvo 740 - les her her

Ny i Norge

PS-Scorpio (Foto: Privat)
PS-Scorpio (Foto: Privat)

- Det går ikke mange av disse på norske veier?

- Nei, den var jo dyr som nybil, da. Jeg har hørt at det ble solgt bare fire-fem av disse. Denne er ny i Norge og har vært godt fulgt opp hele veien. 161 000 kilometer er jo ingenting på en bil som denne. Her får du en bil som entusiastene vet hva er. Og så kan du være veldig diskret når du ønsker å være det, forteller Johnny.

Sportsbil til halv pris - les mer her

Velutstyrt

- Som toppmodell er den vel også bra utstyrt?

- Ja, her er det meste du kunne få i en nybil i 1997 på plass.

PS-scorpio-4 (Foto: Privat)
PS-scorpio-4 (Foto: Privat)

To-sone klima, skinnseter, selvfølgelig. Treverk. El-seter med minne, elektrisk åpning av koffertlokket, cruise control, kjørecomputer osv osv. Dette er en luksusbil, samtidig som den er utrolig moro å kjøre.

- Bra respons så langt?

- Ja, veldig! Jeg har fått mange mailer og flere bud. Derfor regner jeg med at den går snart. Og aller helst til en entusiast, avslutter Johnny.

Tomas kjøpte Henning Solbergs Ford Focus - les mer her

PS-scorpio-2 (Foto: Privat)
PS-scorpio-2 (Foto: Privat)