En skikkelig bilentusiast pynter bilen sin til jul. Er man amerikansk i tillegg, går man gjerne litt lenger enn de fleste, forstår vi på denne utrolige videoen. Foto: Skjermdump fra Youtube
En skikkelig bilentusiast pynter bilen sin til jul. Er man amerikansk i tillegg, går man gjerne litt lenger enn de fleste, forstår vi på denne utrolige videoen. Foto: Skjermdump fra Youtube

Dette kaller vi skikkelig hjulepynt!

Så gjør vi så når vi pynter vår bil. Se video!

Det er tredje søndag i advent, og de mest strukturerte av oss begynner å slippe ned skuldrene etter julestria. Gavene er kjøpt, ribba i fryseren, og bilen er pyntet.

Ja, det var akkurat det vi sa. Bilen.

Lyser opp i stille grender

For å pynte bilen til jul bør inngå i en bilentusiasts forberedelser, forstår vi av denne videoen. Youtube-brukeren "Prippman", som ut fra skiltene er hjemmehørende i Georgia i USA, har de siste tre årene pyntet sin Mitsubishi Lancer EVO med store mengder blinkende lys, til stor glede for både ham selv og omgivelsene.

Les også: Denne bildekoren var kanskje ikke helt heldig...

Årets video er den tredje i rekken, og den gir også litt bakgrunn fra riggingen av bilen. (De to foregående finner du også i egne videovinduer nederst i denne saken, hvis du ikke kan få nok).

At det er helt unyttig kan ingen komme fra...

Nå ser vi ikke for oss at den slags julepynt ville verken muntre opp eller fremkalle den helt store julestemningen hos ordensmaktens veifarende representanter her i landet. Og kanskje ville det ikke fungere så godt i snø, regn og rusk heller.

Så det tryggeste er nok at du koser deg med disse videoene, mens gløgglukten brer seg i heimen. Årets versjon rett under, og de to foregående lenger ned - god fornøyelse!

Del med Facebook-vennene dine!

http://www.youtube.com/watch?v=kJtwTH8EkH8

Og her er altså de to foregående utgavene - for spesielt interesserte:

http://www.youtube.com/watch?v=cTThK8lDe6Y

http://www.youtube.com/watch?v=mG1CwgUQpfU

Les også: Lysende felger er kanskje et sted å starte?