Mercedes SLS AMG   ikke lenger helt som da den rullet ut av fabrikken, nei! (Foto: MMS)
Mercedes SLS AMG ikke lenger helt som da den rullet ut av fabrikken, nei! (Foto: MMS)

Dette er verdensrekorden du IKKE vil ha

Russer først ute med å krasje luksus-Merce!

Superbilen Mercedes SLS AMG har ikke vært på markedet i mange uker.

Vi i Broom testkjørte den i forrige uke - og vår egen Benny har vel aldri kjørt en bil så forsiktig noen gang. Men det gikk bra - vi kunne levere tilbake superbilen helt uten skrammer.

LES OGSÅ: Nå tester vi superbilen

Sørgelig forfatning

Denne russiske SLS-eieren er imidlertid ikke like heldig. Han har nemlig fått den tvilsomme æren av å være den første i verden som har krasjet superbilen!

Dette MMS-bildet fra ulykken sprer seg nå rundt på Internett og viser SLS-en i en sørgelig forfatning. Fronten og hele venstre framside av bilen er ødelagt. Men ganske utrolig - og heldigvis for eieren - later det til at måkevingedørene er helt intakte.

LES OGSÅ: Vinterbiler blir ikke mye tøffere enn dette

Kostbar reparasjon

Uansett ligger det nok an til en kostbar reparasjon. Og det er vel neppe grunn til å tro at delene ligger på lager hos nærmeste Mercedes-forhandler heller. Vi sender våre dypeste kondolanser.

PS: Når du først skal krasje en SLS burde det kanskje vært med en bil sånn noenlunde av samme kaliber? Neida. Den andre bilen som var involvert i ulykken var en Lada. Typisk, eller hva?

SE OGSÅ: Nybil krasjer mot en 1959-modell

Slik ser den ut i u-krasjet tilstand. I august kan du se Bennys test av SLS - når Broom er tilbake på TV. (Foto: Kjetil Høye Sviland)
Slik ser den ut i u-krasjet tilstand. I august kan du se Bennys test av SLS - når Broom er tilbake på TV. (Foto: Kjetil Høye Sviland)