Dette er Europas største campingvogn

Nå er den til salgs - med skikkelig høst-rabatt.

Her ruver du skikkelig   både på landeveien og på campingplassen! Polar Glacier er campingvogna for deg som vil ha både plass og luksus. (Foto: Backamo BG:s Husvagnscenter/blocket.se)
Her ruver du skikkelig både på landeveien og på campingplassen! Polar Glacier er campingvogna for deg som vil ha både plass og luksus. (Foto: Backamo BG:s Husvagnscenter/blocket.se)

Trefot-syken er et velkjent fenomen innenfor båtverdenen.

Det handler om å hele tiden ønske seg en LITT større båt. Med litt mer plass, og kanskje også litt mer status i marianaen.

Det samme fenomenet har også lenge eksistert blant bobil- og caravanfolket. Og for sistnevnte har det nå dukket opp en skikkelig godbit til salgs i Sverige.

Kongen på campingplassen

I Uddevalla selges nemlig campingvogna som en gang for alle tilfredsstiller ønsket om å få noe større. Rett og slett fordi det ikke finnes noe større!

Polar Glacier er navnet, og kommer du rullende inn med denne, er det ingen tvil om hvem som er kongen på campingplassen. Her snakker vi nemlig campingvogn i seriøs XXL-størrelse.

Mer den sporty typen? Denne campingvogna kan du ta med overalt!

Veier 3,5 tonn

Glacier er over 12 meter lang og ruller på hele seks (!) hjul. Det kommer noe også godt med når den veier hele 3,5 tonn! Dette er altså ikke noe du henger etter en vanlig personbil.

Det utvendige designet gjør ingen forsøk på å skjule størrelsen og innvendig er det både rommelig - og med høy luksus-faktor.

LES OGSÅ: Her er en skikkelig bobil-gigant

Egen badstue

Med nesten 30 kvadrameter boflate, er dette som en liten leilighet på hjul. Glacier har to soverom og seks sengeplasser - før du eventuelt begynner å putte inn ekstrasenger.

Den har naturligvis gulvvarme i hele vogna, pluss aircondition, enheten til den er plassert på taket. Badet er fullt utstyrt - og har til og med egen badstue tilknyttet!

For de som liker å lage maten selv er kjøkkenet både rommelig og velutstyrt, med blant annet oppvaskmaskin og stort side-by-side kjøleskap med fryser og isbitmaskin.

Polar la vekt på skreddersøm underveis i byggingen, så her kunne kundene i stor grad få velge hvordan resultatet skulle bli.

Klikk her for å se hele annonsen:

Høstpris

I 2008 lå nyprisen på godt over en million kroner. Nå selger Backamo BGs Husvagnscenter i Uddevalla nord for Gøteborg et eksemplar til skikkelig høstpris.

De har nemlig senket prisen fra 895.000 til 549.500 kroner. Og her snakker vi altså svenske kroner - det betyr at du får en hyggelig valutagevinst på toppen.

"Toppen vogn å bo i året rundt, enten på camping eller på egen tomt. Bo ved havet på sommeren, og på fjellet på vinteren", reklamerer selgeren med i annonsen.

Lekker den også: Her er Norges mest solgte bobil


Kjøkkenet mangler absolutt ingen ting - og har naturligvis også rommelig spiseplass. (Foto: Backamo BG:s Husvagnscenter/blocket.se)
Kjøkkenet mangler absolutt ingen ting - og har naturligvis også rommelig spiseplass. (Foto: Backamo BG:s Husvagnscenter/blocket.se)


SE VIDEO: Om fem sekunder går campingferien i vasken