Dette er årets mest populære bilannonse

En Audi topper så langt i 2011. Se hele topp 5:

annonse Audi A6 (Foto: Faksimile fra finn.no)
annonse Audi A6 (Foto: Faksimile fra finn.no)

Nybilsalget har vært svært godt i første halvår 2011. Og nå er det også fullt trøkk på bruktmarkedet.

Akkurat nå ligger det rundt 63.000 biler ute på finn.no. Her er lista over de ti mest populære bilannonsene så langt i 2011

1. Audi A6 2,5 TDI - 201.095 sidevisninger

annonse-Audi-A6 (Foto: Faksimile fra finn.no)
annonse-Audi-A6 (Foto: Faksimile fra finn.no)

Klikk her for å se hele annonsen:

Hans Erik i Florø var ikke spesielt begeistret for bilen sin (mer om det senere), men han kan i alle fall ikke klage på responsen annonsen hans fikk.

Med over 200.000 sidevisninger har den blitt lest av nesten dobbelt så mange som nummer to på lista. Årsaken er blant annet at en rekke nettsteder laget sak på annonsen hans - og at den gikk som en farsott på Facebook.

Lurer du på hvorfor? Det gjør du neppe etter å ha lest denne introen:

A6 til salgs. Her er det faen ikke mye bil for pengene, men vi prøver likevel. Har vel tapt ca 60 000kr i året på de 3 årene jeg har hatt bilen, og nå er jeg lei. Herregud så lei

Hans Erik la ut 1998-modellen til 50.585 kroner og tross solide advarsler i teksten ble bilen faktisk solgt!

Ikke helt problemfri: Les mer om denne A6-utgaven i Brooms bruktbilguide

2. Lamborghini Gallardo – 109.261 sidevisninger


annonse-lambo (Foto: Faksimile fra finn.no)
annonse-lambo (Foto: Faksimile fra finn.no)

Klikk her for å lese hele annonsen:


Prisen er et solid stykke unna det Audi-selgeren over skulle ha for bilen sin, så her er det nok ikke bare de som seriøst har tenkt å kjøpe bilen som har klikket på den.

Denne Lamborghinien står til salgs hos entustiastfirmet Sandven AS i Bergen og prisforlangende for 2009-modellen er 2 950.000 kroner.

Da sparer du over 700.000 kroner i forhold til å kjøpe bilen ny og 1200 kilometer på telleren er jo ikke avskrekkende.

Lamborghinien er et seriøst råskinn og gjør 0-100 km/t på 3,7 sekunder og tar du den med deg på Autobahn, klarer du 200 km/t på 11,8 sekunder. Toppfarten er for øvrig på 325 km/t.

Mer kuriøst kan vi legge til at den også har varmeseter og muligheten for å heve fronten. Da er det faktisk også mulig å bruke den på norske vinterveier, selv om vi vel ikke vil anbefale noen å gjøre noe slikt.

Vi har kjørt den! Les Lamborghini-testen her:3. Koenigsegg CCR Evo – 93.836 sidevisningerannonse-koenigsegg (Foto: Faksimile fra finn.no)
annonse-koenigsegg (Foto: Faksimile fra finn.no)


Klikk her for å se hele annonsen:

Det blir ikke akkurat billigere på plass nummer tre i denne oversikten. Her finner vi nemlig en bil som koster like under fem millioner kroner - nemlig en Koenigsegg CCR Evo til den nette sum av 4.976.747 kroner.

Selger er Hydrolift i Fredrikstad, et firma som også er tungt inne på eiersiden i Koenigsegg.

Den knallgule sportsbilen er fra 2005 og har ikke blitt mye brukt på de seks siste årene. Kilometerstanden er ikke på mer enn 13.000.

Bilen er en av totalt 14 produserte CCR og har i følge annonsen blitt oppgradert til EVO. Du har 806 hestekrefter å boltre deg med og også reg-nummeret er spesielt: TF 222222.

Lurer du på hvordan en Koegnigsegg høres ut i tunnel? Klikk her:

4. Ferrari 458 Italia– 90.604 sidevisninger

annonse-ferrari (Foto: Faksimile fra finn.no)
annonse-ferrari (Foto: Faksimile fra finn.no)

Klikk her for å se hele annonsen

Vi holder oss i superbilverdenen også på fjerdeplassen. Her finner vi nemlig en 2010-modell Ferrari 458 Italia som ligger ute til salgs hos Autostrada Sport AS på Billingstadsletta utenfor Oslo.

Den knallrøde (selvfølgelig) Ferrarien er tydeligvis en bil veldig mange drømmer om. Og det skjønner vi godt. Dette eksemplarer har bare gått 3000 kilometer. 4,5-liters motor med 570 hestekrefter gjør at det sparker fra helt greit, innvendig har du sort skinninteriør med røde kontrastsømmer.

Prisen er dessverre langt ute i drømmeland for de fleste av oss. 2.950.000 er forlangende, det betyr nok at en ganske stor del av de drøye 90.000 som har klikket på annonsen, har gjort det uten umiddelbare planer om å kjøpe.

LES OGSÅ: Denne Ferrarien skal stjele SUV-kunder

5. Hummer H3 – 86.597 sidevisninger


annonse-hummer (Foto: Faksimile fra finn.no)
annonse-hummer (Foto: Faksimile fra finn.no)

Klikk her for å se hele annonsen på bilen:

Hummer H3 er ikke en bil så altfor mange søker på, men her har vi altså et unntak. Et stort unntak! Leiv Ove fra Straume markedsførte nemlig bilen sin på en svært spesiell måte - noe vi også har skrevet om tidligere her på broom.no.

"KJEMPEDYR OG KUL DRITTBIL SELGES HØYSTBYDENDE SNAREST!!" Slik innledes annonseteksten sin. Og Leiv Ove fortsetter slik:

Bilen lekker som en sil, og det har den gjort siden den opplevde sin første regnbyge våren 2006, på tross av gjentatte forsøk på å reparere lekkasjen. Vannet som til stadighet dukker opp på dashbordet, kan brukes til å vaske med.

Den store vannmengden i flere av lyktene anses som gunstig på langturer eller ved turer i ørkenen, da vannet sikkert kan drikkes! Lyktene kan eventuelt gjøres om til guppy akvarium. Rundt de små lyktene er det store mengder rust, men dette bidrar bare til å gi et helhetlig inntrykk av bilen, da det er mye skjult rust!

Ærlighet varer som kjent lengst. Og det skaffer også med all tydelighet mye trafikk på en bilannonse!

Klikk her for å lese hele saken på Hummeren.

Del med Facebook-vennene dine

LES OGSÅ: Dette er Norges mest populære bruktbil