Derfor vant Kari Traa og Arne Fredly på trehjulssykkel

Kjendisduell på tre hjul, Michael Schumachers gamle Formel 1-bil og Skoda Superb. Se høydepunktene fra siste Broom Live:

Trehjul
Trehjul

På det ene laget finner vi miljøforkjemperen Kurt Oddekalv og Tommy Rustad, på det andre Kari Traa og Arne Fredly. Oppgaven er å vinne en stafett på trehjulssykkel. Klikk på videovinduet ovenfor og se den elleville duellen.

Hele programmet finner du på tv2sumo. Under kan du se et utvalg av innslagene. God fornøyelse.

Kari Traa i Broom Racing

370128

Etter noen heftige runder med Tommy Rustad får Kari Traa prøve seg som racerbilsjåfør. Hun gir fullt jern og kjører i raskeste laget. Tror du hun klarer å slå Alex Rosén?

Klikk her for å kjøre Broom-Volvoen på Rudskogen.

Bugatti Veyron

370119

Over tusen hestekrefter, 408 km/t i toppfart og en pris som er nok til å skremme vettet av de fleste. Arne Fredly er den heldige eier av en Bugatti Veyron, og gal nok til å låne bort nøklene til Brooms utsendte familefar. Se når vår Kjetil får oppfylt en ekte bildrøm.

- Bilprisene i Norge er altfor høye. Les interjvuet med Arne Fredly.

Skoda Superb

370135

Superb har vært en sedan med nesten latterlig god beinplass i baksetet. Nå kommer den som stasjonsvogn med enorm bagasjeplass, men hvordan er den å kjøre? Atle Gulbrandsen har vært i Tsjekkia og testet Skodas nye familiefavoritt.

Klikk her for å lese Atles test av Toyota Land Cruiser.