Ladaen er et sørgelig syn etter smellen med Audi superbilen. Bilde fra www.youtube.com.
Ladaen er et sørgelig syn etter smellen med Audi superbilen. Bilde fra www.youtube.com.

Denne videoen vekker sjokk og avsky

Superbilen knuser familiebil. Så kjører den bare videre. Se video:

Den russiske trafikk-kulturen er kjent for å være både tøff og uforutsigbar.

Her er det veldig ofte den sterkestes rett som gjelder – og har du penger og/eller posisjon, er det ikke nødvendig å bry seg så veldig om trafikkreglene.

Men ett sted går tydeligvis grensen – også i Russland.

Del med Facebook-vennene dine

Bare turer fram

Dette videoklippet har vakt enorm oppsikt og har i løpet av noen dager blitt vist nesten én million ganger på YouTube. Reaksjonene er sterke: Dette har blitt et symbol på hvordan nyrike bare turer fram, også i trafikken,

Hva er det så vi får se? Jo, kameramannen har rigget seg til utenfor universitetet i Moskva. Her filmer vedkommende trafikken som flyter forbi i flere filer. Så kommer det som tydeligvis skal filmes, nemlig en Audi R8 som kommer skrensende over fra motsatt kjørebane.

SE OGSÅ: Hun kjører BMW-en rett gjennom butikkvinduet

Stikker av

Manøveren er i beste fall dristig i den tette trafikken – og her går det galt. Audi-råskinnet smeller inn i en liten Lada Samara som er helt sjanseløs – den blir bare slengt rundt og ender på taket.

Audi-eieren gjør ingen tegn til å ville hjelpe til på ulykkesstedet. Tvert imot: Her er det full gass og kjøring på rødt lys for å komme seg unna – mens Ladaen som står igjen er et sørgelig syn.

Reaksjonene har som sagt vært voldsomme og politiet skal være på jakt etter Audi-sjåføren. Det er ikke kjent hvordan det gikk med fører og eventuelle passasjerer i Ladaen.

LES OGSÅ: Dette er favoritten til de nyrike russerne

Se selv – klikk på videovinduet under:

http://www.youtube.com/watch?v=rLMpONaOaJg&feature=player_embedded

MER VIDEO: Dette er noe av det drøyeste vi har sett