Denne har du neppe sett sett maken til

Her får du to svenske bilklassikere i en og samme bil

Saab kombi (Foto: Faksimile fra blocket.se  )
Saab kombi (Foto: Faksimile fra blocket.se )

Dette er den perfekte bilen for deg som ikke klarer å bestemme deg for om du skal ha Saab eller Volvo. Her får du nemlig to svenske bilklassikere i en og samme bil!

Få to – betal for én kan vel trygt brukes her.

Bilene – eller skal vi si bilen – er en Saab 900 fra 1991 som er klonet med bakdelen fra en Volvo 245.

Saab: Se, så lystige de var en gang i tiden ...

Volvo eller Saab?

Og vips så har du en Volvo stasjonsvogn med tenningslås mellom forsetene og forhjulstrekk. Eller, om du heller vil en tredørs Saab 900 stasjonsvogn med 245 GLE-emblem på bakluka. Valget er ditt.

Nyttår er jo ofte synonymt med salg, så prisen på doningen er heller ikke avskrekkende. Nedsatt fra 10.000 til 8000 kroner nå. Svenske sådanne. Det tilsvarer ca. 7500 norske.

Se hele annonsen her:

Til den prisen får man naturligvis ikke noen strøken bil. Selgeren sier også i annonsen at litt småfiks må påregnes. Det ser man jo også av bildene.

Kjørbar og velfungerende

Kanskje ikke helt innertier med preposisjonene - tross alt ... (Foto: Faksimile fra blocket.se )
Kanskje ikke helt innertier med preposisjonene - tross alt ... (Foto: Faksimile fra blocket.se )

Topp 5: De kuleste Saabene

På den annen side er bilen vist og godkjent, men i feil måned – så den må vises igjen. Men er den vist og godkjent en gang – så skal det vel mye til at den får "stryk" neste gang.

Bilen skal ifølge selger være både velfungerende og fullt ut brukendes slik den er nå.

Hva norske myndigheter mener om en slik ombygging blir en helt annen side av samme sak. Vi tror man skal være forberedt på å måtte "gå et par runder" før norske skilter er på plass.

Man må vel også – i ærlighetens navn – si at både proposjoner og finish kunne vært bitte litt bedre. men for all del – til den prisen så kan man vel strengt tatt ikke forlange så mye mer.

Saab: 1937-2011:

Lover mye oppmerksomhet

Se for deg en kloning med overdelen til faren din og neddelen til mora di – eller visa versa. . Kan hende at det hadde blitt lutt uproporsjonalt det også. I alle fall hadde det blitt det med mitt opphav ...

Det er ikke enkelt å få alt til å stemme når to biler skal bli til én. Alle som har forsøkt seg på noe lignende vet at det ikke er gjort på en ettermiddag heller ...

Selgeren lover også at bilen tiltrekker seg mye oppmerksomhet og akkurat det tviler vi ikke et sekund på!

Saab 900 limousine: Denne har du heller ikke sett maken til!