Denne blir enda billigere

Et av Norges smarteste nybilkjøp har blitt enda smartere.

PS fabia
PS fabia

Skoda Fabia har forlengst etablert seg som en av de bilene som gir deg aller mest for pengene. Dette er et smart fornuftsvalg for deg som skal ha et rimelig framkomstmiddel med mange praktiske løsninger.

Nå har Fabia-familien fått en ansiktsløftning med ny motor, ny design. Dessuten kan du få den med VWs automatiske girsystem DSG.

Sliter med å matche

Den oppgraderte versjonen blir ikke dyrere - tvert imot går den ned i pris. Nå starter rimeligste Skoda Fabia på 150 000 kroner. Det er en pris mange av konkurrentene sliter med å matche.

Du får Fabia både som femdørs personbil og stasjonsvogn. Den rimeligste versjonen er Skoda Fabia Classic med 1,2 liters motor på 60 Hk.

Litt mer krefter? Da er Fabia Ambiente med 1,2 liters motor og 70 Hk til 174.600 kroner et alternativ. Vil man ha det avanserte girsystemet DSG, må man opp i 214.200 kroner for modellen Ambiente 1,2 liters motor med 105 Hk TSI.

LES OGSÅ: Sensasjonell prisbombe fra Skoda

Populær stasjonsvogn

Skal du virkelig slå på stortromma? Da går du for Fabia Active med 1,2 liters motor, 105 Hk, TSI og 7-trinns DSG til 228. 200 kroner.

– De to modellene vi tror blir mest populære er Ambiente med 1,2 liters motor, 70 Hk og fem dører til166.100 kroner og stasjonsvognutgaven av Ambiente med 1,6 liters motor, TDI CR, 90 Hk og DPF, sier Tore Nilsen Breen, direktør for Skoda i en pressemelding.

Smart bilkjøp: Les testen av Fabia stasjonsvogn her

PS-fabia-2
PS-fabia-2