PS cx 7 1
PS cx 7 1

Denne blir 290 000 kr. rimeligere

Den sporty SUV-en får endelig diesel. Og en helt, helt ny prislapp.

Mazda CX-7 er en av de mest sporty SUV-ene, både på kjøreegenskaper og design. Men så langt har den vært så godt som uselgelig her i Norge.

Ikke fordi bilen på noen måte er dårlig - men fordi den har hatt en motor som overhodet ikke harmonerer med det norske avgiftsnivået.

Men nå kommer den endelig med diesel. Og med det en helt ny prislapp.

173 hk

Nå får du CX-7 fra 495 000 kroner. Da er den plutselig interessant for veldig mange!

Les Jan Eriks test av CX-7 - klikk her:

Til denne prisen får du bilen med en 2,2-liters dieselmotor på 173 hk. Utstyrspakken er relativt omfattende, med 18-tommers lettmetallfelger, info-display med ryggekamera, cruise control, regnsensor og mørke ruter fra b-stolpen og bakover - for å nevne noe.

Attraktivt utstyr

For 24 000 kroner ekstra får du den i Sport-utgave. Da er blant annet 19-tommers felger, skinninteriør, xenon, Bose-stereo og navigajonsanlegg inkludert i prisen. Vi tipper mange vil velge denne utgaven.

CX-7 er et litt annerledes konsept enn Honda CR-V, Mitsubishi Outlander og alle de andre SUV-ene i dette segmentet. Mazda har lagt mer vekt på sporty kjøreegenskaper og også designet skiller seg klart fra resten av klasse-kameratene.

Fakta og data på CX-7 - klikk her:

Mer eksklusiv

CX-7 får i samme slengen en facelift, både innvendig og utvendig. Her er det endringer i fronten, blant annet med mer krom og også nye farger.

Innvendig er skinninteriøret blitt mer eksklusivt. Finish og materialvalg er også løftet noen hakk. Lanseringen i Norge skjer over jul.

ps-x-7-2
ps-x-7-2