Denne bilen blir gitt bort i kveld

Årets siste Broom Live byr på et gavedryss av dimensjoner. Følg med i kveld:

Fiat 500
Fiat 500

- Dette har jeg gledet meg til lenge! I kveld skal vi gi bort en Fiat 500 - på direkten! Vi har fått utrolig mange bra forslag og utrolig mange verdige kandidater. I kveld skal èn vinner kjøre avgårde med bilen, sier Jan Erik Larssen.

Akkurat nå lader han opp til årets aller siste utgave av Broom Live. Og her er det mye å glede seg til!

Gavedryss

- Vi skal lage en skikkelig førjulssending! Det blir julenisse, barnekor som synger julen inn - og ikke minst et skikkelig gavedryss. Og så blir det selvfølgelig en rekke spennende innslag og gjester, forteller Jan Erik.

Lyst på Broom-julegave, klikk her:

- Kan du røpe litt om det som skal skje?

Lamborghini i Italia

- Javisst! Vi skal få møte far og sønn i SS Performance igjen, denne gangen er det blant annet klart for heftig banekjøring på Rudskogen med BMW. Dessuten skal vi møte en mann som har en helt fantastisk bilsamling. Nærmere den ulitmate godtebutikken for alle bilinteresserte kommer vi ikke.

- Så har jeg testet bilen vi i høst har blitt kjent med i Broom Live - Lexus IS-F. Og vår biltester Atle Gulbrandsen har vært i Italia og kjørt Lamborghini Murcièlago SV. En fantastisk bil. Og en utrolig kontrast til bruktbilen som er på besøk denne gangen.

Norgespremiere

- Og det er?

- Det er Skoda Octavia stasjonsvogn fra 1999! Vi har nemlig norgespremiere på Superb stasjonsvogn i kveld. Og da passer det jo bra å ha med en kjempekurant stasjonsvogn som nå passer de flestes lommebok, avslutter Jan Erik.

Broom Live går live (hva ellers?!) på TV 2 kl 20:00 i dag. Dette må du få med deg!

Hva skriver Broom om bilen din? Sjekk her: