- De er en pest og en plage på veiene

Hvem er verst - de som kjører bobil eller har campingvogn? Bli med i debatten:

Illustrasjonsbilde (Foto: Scanpix)
Illustrasjonsbilde (Foto: Scanpix)

Har du irritert deg over vinglete bobiler og trege campingvogner i sommer?

Da er du neppe den eneste.

Men hvem er egentlig verst av disse to? Den debatten går i Broom-forumet akkurat nå. En av de faste bidragsyterne her er en svært bil-kunnskapsrik kar som kaller seg "Skruern". Han har tydeligvis bestemt seg for å komme til bunns i dette!

Her kan du lese innlegget hans - og svarene som har kommet så langt:Skruern

Lurer på hvilke synspunkter folk har på campingvognsjåfører og bobilsjåfører.Hvem er beste sjåfører? Og hvorfor?Ronald

Ingen tvil! De fleste bobilsjåførene kan kjøre bil og de har et bevisst forhold til hva slags bil de har og kjører deretter. De slipper fram andre og bruker speilene. Det gjelder både norske og utlendinger.

Men de som sleper rundt på campingvogna si en gang i året eller kanskje bare har leid den og satt seg null inn i hva det egentlig innebærer å dra vogn er en pest og en plage på veiene. De ligger under fartsgrensa det meste av tiden men når det blir nedover bakke og rette strekninger gasser de på for fullt slik at ingen skal komme forbi dem. Jeg har irritert meg over dem i årevis og det virker som om det aldri skal bli bedre. De skaper irritasjon og farlige situasjoner og burde vært vinka til sides og gitt en alvorsprat hvis UP hadde gjort annet enn å lure å buskene for å ta folk som kjører 10 over fartsgrensa.

Tror det er kombinasjon av at mange rett og slett ikke kan kjøre med vogn. De kan ikke bruke speil og de har også ofte for liten motor til å henge med i trafikken. Og så er de totalt ingorante for alt annet enn seg og seg selv. Burde vært eget førerkort for å kjøre med campingvogn!

Klikk her for å komme til Brooms egen bobil & caravan-seksjonsalami

... om du lar deg irritere av medtrafikanter høres du ut som en farlig trafikant, og derfor bør du kanskje vurdere å levere inn førerkortet ditt?Jullern

Har lagt merke til at tyske bobilsjåfører er mye bedre enn for eksempel de italienske og nederlandske.

Tror det må skyldes bedre trafikkultur i Tyskland. Mange av dem har bare leid bobilen og har ikke så mye erfaring fra før men de viser hensyn og slipper forbi folk.

Mange med campingvogn har rett og slett for liten motor til å klare å henge med i trafikken.Del med Facebook-vennene dine

LES OGSÅ: Denne bobil-luksusen må oppleves!

Nå vil vi høre din mening! Bli med i debatten på Broom-forumet - klikk her: