Davids bruktbilvideo er blitt en Youtube-sensasjon

Se den hysteriske reklamefilmen.

Å selge bruktbil handler i stor grad om å få bilen du skal bli kvitt til å skille seg ut fra mengden. Men det er ikke så lett - og særlig ikke om utgangspunktet er en 15 år gammel, sliten Honda Barina.

I Norge er denne modellen bedre kjent som Opel Corsa, men på det Australske markedet fikk den navnet Holden Barina.

Det må sies at dette på ingen som helst måte kan omtales som en spennende eller morsom bil - og du skal være strålende fornøyd om du får noe særlig mer enn 5.000 kroner for den.

Men David Johns fra Sydney lot ikke det hindre han i å sprenge budsjettet da han skulle selge den. Med hjelp fra kollegene i Digital Chimney begynte prosessen.

Ikke bare har han laget en helt enestående videoreklame for bilen - det er også en egen, profesjonell hjemmeside for den.

Les også: Remy har en småsinna Opel Corsa

Svært profesjonell

Buy my Barina er den klare oppfordringen både på hjemmesiden og i tittelen til videoen - og når du begynner å se klippet er det tydelig at dette er noe utenom det vanlige.

Forventningene bygges opp - og så kommer det tekst på skjermen. Men du lukter raskt lunta. Det er ikke så ofte bilbransjen reklamerer med at forsetene faktisk matcher hverandre, for å si det sånn.

Så følger det både eksplosjoner, lyd- og bildeeffekter som kunne fått en James Bond-teaser til å blekne - før eieren til slutt står og dingler nøklene mot kamera og teksten på skjermen sier: "It could be yours".

 

Dyrt stunt

Ja, den kan altså bli din. Bilen er ikke solgt enda, og bud kan sendes til selgeren på Twitter.

Johns forteller at han har fått et par konkrete bud, blant annet et på 1.000 dollar. På twitter er det imidlertid litt andre typer bud også. En vil blant annet by tårer fra en enhjørning, en halvspist snacks pluss det han finner av småpenger i sofaen, mot å bli eier av Barinaen. 

Totalt har video og hjemmeside kostet over 36.000 kroner, mens han forventer å få maksimalt 5.000 kroner for bilen. 

- Hvorfor jeg gjør det? For å være helt ærlig, så hadde jeg tid og ville vise hva jeg kan, sier John til news.com.

Så hvis du vil bli eier av tidenes mest hypede Opel Corsa - ja, så er det bare å slå til!

Se video: Her er den råeste bruktbilannonsen vi har sett i Norge