Dag 4 Britisk drømme-SUV

STOR SUV-KÅRING: Smakfull britisk overklasse med enorme terrengegenskaper. Land Rover Discovery 4 er nominert til tittelen Drømme-SUV-en på påskefjellet!

Land Rover Discovery 4
Land Rover Discovery 4

Broom kårer Drømme-SUV-en på påskefjellet, og du kan være med å stemme! Hver dag i hele påsken pressenterer vi en ny, av i alt 10 kandidater. Den fjerde nominerte til denne tittelen er: Land Rover Discovery 4!

Den er ikke like prangende som noen av sine tyske søsken. Designet er linjerent lekkert med et ekstremt grafisk uttrykk, fritt for barokke "overstatements." Så vellykket at det fortsetter nærmest uforandret da Land Rover Discovery 3 ble 4.

Moderne igjen

Tidligere Discovery-modeller var forholdsvis enkle biler, der det var lett å se at det var land Rover-blod i årene. Selv om selskapet har vært under flere eiere, deriblant BMW, så var det Ford som virkelig snudde rundt på merket - og gjorde det moderne igjen. Nå er det på indiske hender, og det er vel grunn til å tro at den asiatiske delen av The Common Wealth skal kunne fortsette den trenden.

En Discovery 4, eller Disco 4 på kort, er et mindre prangende kjøretøy rent statusmessig enn konkurrenter fra BMW, Mercedes-Benz og Porsche. Den har den engelske stilen som vi også finner hos blant andre Aston Martin. Det blir liksom ikke så feil å være rik når man gjør det på engelsk.

I terrenget

Der mange andre SUV-er stadig går i mer landeveistilpasset retning, så satser Land Rover tungt på terrengegenskaper. Nå veier riktignok Discovery 4 cirka det samme som en tungt lastet supertanker, men den overrasker allikevel positivt utenfor allfarvei.

Land Rover Discovery 4 gir SUV-klassen et snev av britisk overklasse, moderne design og et skikkelig terrengalibi, og derfor er den nominert til kåringen: Drømme-SUV-en på påskefjellet!

Les mer om Land Rover Discovery her!

Hva drømmer du om å kjøre til påskefjellet? Under kan du avgi din stemme!

3169894