Vil du ha lengre bil enn naboen   og er villig til å bla opp litt for å få det? Da kan dette absolutt være noe for deg. Faksimile fra www.finn.no.
Vil du ha lengre bil enn naboen og er villig til å bla opp litt for å få det? Da kan dette absolutt være noe for deg. Faksimile fra www.finn.no.

Chrysler 300C Limousine: Mål opp garasjen før du ringer på denne

Åtte unger? Her kan du frakte dem med stil!

Plass til ni, hjørnesofa i stedet for baksete – og en fullt utstyrt bar for de som sitter bak. Joda, her snakker vi ekte limousine!

Men har du tenkt over at limousine også kan duge fint som familiebil? Her får du ikke mindre enn ni seter. Har du klart å skaffe deg åtte unger, er det altså ingen problemer å ta med alle på tur – samtidig.


Høy blingfaktor

Hvis du har drømt om å skaffe deg din helt egne limousine, har du muligheten nå.

Dette mildt sagt ruvende eksemplaret er er lagt ut til salg i Oslo. Her snakker vi høy blingfaktor med krom og hvit farge. "En av Norges fineste limousiner", reklamerer selgeren med. Og prisen står i forhold til det: Her må du nemlig bla opp med hele 1.199.000 kroner.

Morten bruker sin limousine som hverdagsbil – les mer her:

Kjøre VIP-er

For de pengene får du en bil som garantert vekker oppsikt. Her kan du altså ha med hele familien på tur, kjøre unger til og fra fotballtreningen osv.

Og på kveldstid kan du ta på deg uniform og bruke den til det den også passer veldig bra til: Nemlig å kjøre VIP-er og andre som er villig til å betale for standsmessig skyss. Dem blir det visstnok stadig flere av.

Lyst på noe virkelig sjeldent? Sjekk denne!

Utfordring på glatta

Utgangspunktet for denne bilen er en Chrysler 300C – også kjent som "gangsterbilen" fra Chrysler.

Under panseret finner vi en 3,5-liters V6-bensinmotor på 250 hestekrefter. Vi tipper den bruker litt på mila – og vi tipper også den kan være en viss utfordring på vinterføre. Bakhjulstrekk og denne lengden gjør i alle fall at du skal passe på i svingene! Men gjør du det, kan du nok også ha det veldig morsomt med den.

Klikk her for å se annonsen på bilen:

8,1 meter lang!

En så flott bil som dette bør naturligvis ikke stå ute under åpen himmel når den ikke er i bruk, og her aner vi at de fleste potensielle kjøpere kan få en utfordring.

Chrysler-limousinen er nemlig ikke mindre enn 8,1 meter lang! Det er nesten dobbel lengde av bilenr i Golf-klassen. Så her må du enten ha en garasje i skikkelig XXL-størrelse – eller så bør du ha mulighet for å bygge på den du har, i lengderetningen.

Brukt limousine: Sjekk hva vi fant på harryhandel


Dette er utgangspunktet. Chrysler 300C sedan er en røslig bil i seg selv - og solgte ganske bra i en periode.
Dette er utgangspunktet. Chrysler 300C sedan er en røslig bil i seg selv - og solgte ganske bra i en periode.


Obamas limousine kalles bare "the beast" – eller Beistet!