Caravan Adria 2011: Egen vogn for den sportslige

Action heter den - les hva den har å by på!

Adria Action
Adria Action

En campingvogn trenger slett ikke se ut som en pappeske på hjul, det er Adria Action et godt eksempel på.

Til modellåret 2011 kan Adria presentere åtte nye caravanmodeller, to nye caravanserier og en helt nydesignet Altea-serie. Caravanprogrammet er oppdelt i seks ulike serier.

Vi trodde denne var Norges lengste...

For den actionfrelste

Action er vognen for de reiseglade og sportslige med to ulike planløsninger, 361 LH og 361 PT.

361 LH har to sofaer med et bord imellom, som umiddelbart kan brukes som langsenger. Det kan også utvides til tre soveplasser, så det er plass til en liten familie i vognen.

Det er endekjøkken bak i vognen, med et 60 liters kjøleskap og to gassbluss, skuffer og skapplass som rekker til det nødvendige for de fleste, enkelt og praktisk.

Adria action
Adria action

Prisgunstig

Altea består av 5 prisgunstige begynnermodeller med helt ny utvendig og innvendig design. Modellserien varierer i lengde fra 428 til 536 cm.

Adora-serien er blitt ytterligere forfinet designmessig med linjer i hvitt og klarlakkerte overskap og nye moderne tekstiler, og elektrisk gulvvarme er nå blitt standard. Ny modell er 472 LU med rundsittegruppe bak og fast soverom foran der man kan velge mellom 2 enkle senger eller gjøre om disse til en dobbeltseng på 192/182x217 cm. Borte fra programmet er 462 PU og 563 PK.

Satser videre

208_ALPINA_exterior_edited-1
208_ALPINA_exterior_edited-1

Alpina-serien kommer nå i to forskjellige utførelser, Supreme og Standard, der sistnevnte erstatter den tidligere Classica serien.

Supreme er standardutstyrt med vannbåret gulvvarme, glassfibervegger og Seitz vinduer, mens Alpina standard har elektrisk gulvvarme og kulehamrede aluminiumsvegger. Innredningen er imidlertid den samme i begge seriene. Modellutvalget er også utøket fra 2 i fjor syv modeller i år fordelt på tre karosserilengder, 564, 660 og 744 cm. Nye versjoner er 563 UK, to varianter 663, PT og UK, og to 743 modeller, UP og UT.

...men det viste seg å være denne!