Campingvogner blir ikke mye tøffere enn dette

Her snakker vi hårete saker! Se video:

Er du lei av spikertelt, irriterende naboer på campingplassen – og samme forbaska utsikten dag ut og dag inn?

Da tror vi sannelig vi har et alternativ for deg.

Den australske campingvognprodusenten Bruder har nemlig laget en løsning som tåler å bli tatt med på en skikkelig tur. Eller en ekspedisjon, om det er det du har lyst å begi deg ut på.

Expedition EXP-6 er navnet de har gitt den hardføre kreasjonen.

Ikke rart denne vekker oppsikt på campingplassen

Luftfjæring

Alle som prøver å komme seg fram i litt ulendt terreng, vet at nøkkelen til suksess er god bakkeklaring. Uten det, hjelper ikke all verdens avanserte firehjulsdrift.

Det har Bruder tatt konsekvensene av. Derfor har de montert luftfjæring på vogn, som skal gi opptil 30 cm ekstra klaring!

Mye stivere

Karosseri og understell er også mye mer forsterket enn en vanlig campingvogn. Det gjør blant annet at den er mer motstandsdyktig mot vridning.

Det er også lagt stor innsats i å gjøre den helt tett for støv. Det er nemlig en aktuell problemstilling for de som skal ut i ørkener og andre steder der det kan være mye sand.

Her er en annen "friluftsliv"-campingvogn

Soveplass til seks

På innsiden er det mer luksus enn røft. Men også her er det praktiske høyt prioritert.

Smarte løsninger gjør at opptil seks personer kan sove i bilen. I tillegg til gode oppbevaringsplasser, bad med dusj, kjøkken og spisekrok med bord som kan svinges til og fra.

Prisen i Australia er rundt 100.000 dollar. Ikke heeelt gratis, der altså. Men nå i jula er det jo lov å dra på litt ekstra?

Dette er Europas største campingvogn