Drømmer du om kabriolet og solnedgang? (Foto: Scanpix)
Drømmer du om kabriolet og solnedgang? (Foto: Scanpix)

Cabriolet fra 20 000,-

En billig tysker, en kriserammet svenske, en sprek engelskmann og en "amerikansk" japaner. Vi har funnet fire caber - fra 20 000- 200 000 kr.

1990 VW Golf cabriolet:

Golf-cab-II
Golf-cab-II

Klikk her for å se annonsen

Lite penger - men likevel lyst på cabriolet? Da er en eldre Golf ingen dum løsning. Dette er en liten cab-legende som så smått begynner å få litt samlerstatus. Selger påstår at denne bilen er "grei" og i god teknisk stand. På en 19 år gammel bil som har gått over 200 000 km kan det meste selvfølgelig gå galt. Men tar du godt vare på den kan du ha sommerbil i mange år. Selges for 20 000 kr i Aurskog.

MG-F:

MG-F
MG-F

Klikk her for å se annonsen

Dette er en morsom og tøff liten tass - for deg som tør å utfordre engelske bilers ikke altfor legendariske driftssikkerhet. Dette eksemplaret er påkostet en god del allerede, og det kan bety to ting: Pedantisk godt vedlikeholdt bil, eller problemer i kø... Vi holder en knapp på det første! Midtmotor, gode kjøreegenskaper og hyggelig pris gjør dette til en god inngang til det engelske sportsbilmiljøet. Så kan du jo spare penger til en Morgan, om verkstedutgiftene ikke blir for høye.

1997 Saab 900 cabriolet:

Saab-cab
Saab-cab

Klikk her for å se annonsen

Gult er kult - men ikke alltid i bruktbilverdenen. Mange biler er tungsolgte i denne fargen, det betyr ofte hyggelig pris. Kanskje burde man støtte litt opp om svensk bilindustri om dagen og rett og slett kjøpe seg en Saab? Dette ser i alle fall ut til å være et særdeles fint eksemplar av en 900 S fra 1997. 115 000 kroner er prisen og bilen har bare gått litt over 80 000 kilometer. Skinninteriør og fine felger trekker også opp. Bilen er av alle ting utstyrt med kassettspiller, så nå kan din mors gamle Vikingarna-kassetter komme til heder og verdighet igjen!

1997 Mitsubishi Eclipse Spyder:

Eclipse
Eclipse

Klikk her for å se annonsen

Dagens tøffeste og dyreste. For rett under 190 000 kroner kan du bli eier av denne Mitsusbishien med 2-liter turbo motor på 215 hk. Hel-rett fargekombinasjon: Rød lakk, beige skinninteriør og med spyder-merke på bakluka, skulle man nesten tro det var en italiener. Bilen er importert fra USA på lav dollarkurs i 2006 og har kun har gått 60 000 km. I og med at det er en USA utgave, har den naturligvis automatgir. Perfekt bil til cruising på varme sommerkvelder!