Bruktbilene Nissen kunne kjøpt

De er jule-røde, har plass til mange gaver - og kommer seg fram selv om snøen laver ned. Her er fire fine julebiler.

Forester 02
Forester 02

Kriteriene på de brukte julebilene har vært som følger: Rødt er jo selve julefargen så den var obligatorisk. Plass nok til alle julegavene var viktig, så det ble stasjonsvogner.

God framkommelighet er jo også viktig for oss som ikke kjører reinsdyr med slede over himmelhvelvingen - så derfor ble det biler med firehjulstrekk også.

Skulle selveste julenissen byttet ut Rudolf og de andre reinsdyrene med en bruktbil, ville han kanskje valgt en av disse...2005, Volvo XC70 D5. Kr. 379 000

Volvo-XC70
Volvo-XC70

For å se hele annonsen, klikk her:

Dette er en tøff og barsk bil som mange helt sikkert ønsker seg til jul. I tillegg har den kanskje verdens beste seter, et lekkert interiør – og Volvo er jo viden kjent for å være en ener på sikkerhet. Dette er rundens dyreste bil, og 379 000 kr er det du må ut med for denne 2005-modellen.

Lettere hevet og med firehjulstrekk tar den deg helt hjem om julesnøen laver ned også. Volvo klarte det geniale med XC 70 - å kombinere det elegante med det tøffe.

Skal man være kritisk til noe,så er det at motorene er litt tørste og har et relativt høyt CO2-utslipp. Noe som sannsynligvis ikke julenissen setter særlig stor pris på, da han jo som kjent bor på Nordpolen og neppe er glad for at pol-isen smelter.

Lyst på en Volvo XC60 i steden? Lest testen her:
2003, VW Golf TDI 4Motion stv. Kr 168 500

VW-Golf-4M
VW-Golf-4M

For å se hele annonsen, klikk her:

Golf ligger an til å bli Norges mest solgte bil i år. I denne runden har vi funnet et litt spesielt eksemplar av arten. Nemlig en stasjonsvogn med firehjulstrekk og med en drivstoffgjerrig og utslippsvennelig 1,9-liter dieselmotor på 101 hk.

En diskré og litt anonym bil, men ikke desto mindre praktisk. Ikke er den skrekkelig dyr heller. Denne 2002-modellen blir din for 175 000 kroner.

Denne Golf-generasjonen var en liten revolusjon da den kom. Interiøret var mer eksklusivt enn de fleste bilene en klasse over og plutselig appellerte Golf også til status-kundene.

Stasjonsvogna har helt grei plass. Kvaliteten var grumsetet i starten, men det gikk seg litt til etter hvert.

Vil du vite mer om brukt VW Golf, klikk her:
2002, Subaru Forester 2,0 automat. Kr 139 000

Forester
Forester

For å se hele annonsen, klikk her:

Et godt kjøp er også denne. Her har vi en-eiers, damekjørt og NAF-testet utgave av bilen som er noe midt i mellom en vanlig stasjonsvogn og SUV.

Driftsikkerheten og kvaliteten er kjempegod, men innvendig ser den litt billig og nesten litt kjip ut. Plassen er god og firehjulstrekksystemet er kjempebra!

Dette har vært kjempepopulære biler som har solgt veldig godt siden de kom i -97. Det gjør at det finnes bra med bruktbiler til salgs nå, noe som igjen fører til at prisene blir humane. Denne 2002-modellen selges for snaut 140 000 kroner.

Vi har testet nye Subaru Forester, les mer her:

2000, Skoda Octavia 4x4. Kr 75 000

Skoda-4x4
Skoda-4x4

For å se hele annonsen, klikk her:

Er dette Norges beste bruktbilkjøp? Vet ikke – men det kan ikke være mye om å gjøre. Den har riktignok gått et stykke, denne 2000 modellen – det er jo lange avstander i Finnmark. Så telleverket viser 192 000 kilometer.

Bilen har 1,9 liter dieselmotor på 90 Hk og så klart firehjulstrekk. Ikke noen racerbil, men at det er en fornuftig og praktisk bil er det ingen tvil om. For 75 000 kroner får du usedvanlig mye bil.

Octavia har noe billigere plastkvalitet innvendig enn konsernbrødrene VW og Audi og fabrikken har også spart litt på støydemping. Til gjenjeld får du en bil med generelt god kvalitet og med stort og praktisk bagasjerom.

Vil du vite mer om brukt Skoda, klikk her: