Illustrasjonsbilde
Illustrasjonsbilde

Bruktbil: Tre tyske for deg som liker å kjøre bil

To heftige sedaner og en firedørs coupe - og den koster mindre enn du tror!

Sedan var en helt vanlig biltype bare for noen år siden. Tenk bare på Volvo 240 / 740, Opel Rekord og Ford Granada. Den gang var stasjonsvogn mest for spesielt interesserte. Nå har sedan nesten blitt et skjellsord.

Vi kjøper stasjonsvogner og ikke minst: Vi kjøper SUV-er.

Men det finnes unntak. Gode sådanne. Og – nei – vi snakker ikke akkurat Kia Sephia... Her er tre, feite tyske sedaner. Okei, den en er vel mer firedørs coupe, men ingen kommer til å stille spørsmål om hvorfor du valgte bil med fire dører når du kommer i en av disse.

Det er lov å la seg friste!


2008 BMW 750 Lia. Kr. 1 399 000

3xheftige
3xheftige

For å se hele annonsen, klikk her:

Synes du en alminnelig 7-serie med diesel blir litt for sedat? Da bør du sjekke denne. 750-en er en fin bil i utgangspunktet, men den blir slett ikke dårligere av at gutta hos AC-Schnitzer tukler litt med den. Veldig tvert imot!

V8-åtteren med to tuboer leverer massive 404 hk, og et moment som er Kiel-ferga verdig. Kreftene plantes i asfalten via noen skikkelige lisser på 22-tommere. Hvem sa gubbebil?

Et ørlite skår i gleden er prisen som er nesten like massiv som motoren. 1,4 mill er det du må du lette kontoen for før du har denne i garasjen. Til gjengjeld får neppe naboen maken noen gang.

Les også: Når SUV blir for harry


2011 Audi A6. Kr. 609 000

Audi-A6--11
Audi-A6--11

For å se hele annonsen, klikk her:

Nye Audi A6 er en bil som både jeg og mange med meg har store forventninger til. Den er så ny og fersk at lakken knapt er tørr ennå, så dette er en av de aller første brukt-eksemplarene av arten her hjemme. Så har den heller ikke gått mer enn 2000 km som demo-bil hos en merkeforhandler. Stort nærmere nybil kommer du ikke.

Motoren her er den fornuftige 2-liter TDI dieselen på 177 hk, bilen har manuelt gir, forhjulstrekk og er godt utstyrt.

Er det viktig for deg å være førstemann i gata med nye A6-en så er dette et godt valg. Er du kjapp, har du den til 17. mai!

Les vår test av helt nye A6 her:

2006 Mercedes CLS 320 CDI. Kr. 399 000

CLS
CLS

For å se hele annonsen, klikk her:

CLS har hatt et ganske stygt prisfall den siste tiden og man behøver ikke lengre være millionær for å kjøpe den. Akkurat nå er dette Norges billigste CLS som altså koster under 400 000 kroner, noe vi bare så vidt har sett tidligere. Her kommer mange til å tro at du har betalt mye mer for bilen.

Bilen som er en 2006.modell er registrert første gang i 2005, og den har gått 171 000 km. 320-dieselen er både sterk og seig med sine 224 hk og den er koblet sammen med Mercedes sin gode 7-trinns automatkasse.

Anstendig størrelse og fire dører til tross - CLS er kun registrert for fire personer. De får til gjengjeld en svært behagelig tur.

Sjekk Mercedes CLS i vår bruktbilguide - her: