Her er bare noen eksempler på hva som finnes av bruktbil til 50 000 kroner. Er man litt smart kan man gjøre gode kjøp!
Her er bare noen eksempler på hva som finnes av bruktbil til 50 000 kroner. Er man litt smart kan man gjøre gode kjøp!

Bruktbil til 50 000? Dette får du

Jo da, det finnes smarte kjøp i denne prisklassen også.

50 000 kroner er slett ikke mye penger når man skal gi seg bruktbilmarkedet i vold.

Kan man i det hele tatt få noe fornuftig – eller morsomt – til den prisen? Svaret er ja. Begge deler faktisk. Vi har tatt en titt på hva man får og kan konstatere at drømmer om både det praktiske og morsomme kan gå i oppfyllelse for denne prisen. Selv om vi på et par av bilen kom bitte litt over prisen, så får vi overlate til potensielle kjøpere å prute de tusenlappene ned, slik at man kommer innenfor.

Det sier seg selv at i denne prisklassen så blir bilene ofte en god del år gamle og har også et anstendig antall kilometer bak seg, så en litt nøye sjekk før man handler bør være obligatorisk.

Vi fant i alle fall en tysk premiumbil, en cabriolet og ikke minst en superpraktisk sak for den med plasskrevende hobby!

Les også: Kjøper bil usett på nett – og sparer tusenvis av kroner

2002 Audi A3 1,9 TDI. Kr. 55 000.

Audi-A3 (Foto: Faksimile fra Autodb.no )
Audi-A3 (Foto: Faksimile fra Autodb.no )

For å se hele annonsen, klikk her:

Den er både rau og gild, den har en forholdsvis sterk, men gjerrig dieselmotor, den har fem dører, den er EU-godkjent og den har nylig hatt stor service med registerreim skifte. Veldig mye er med andre ord riktig her. Det faktum at det også er en Audi trekker også opp for mange.

Den har riktignok godt et stykke, men med tanke på hva den er påkostet den siste tiden bør det absolutt være en del bil igjen her fortsatt.

Lyst og trivelig interiør med ispedde trefliser trekker nok også opp, selv om det med dagens øyne ikke gir samme premiumfølelse som den gang den var ny. Den fortsatt helt grei å kjøre til 50 000 kroners bil å være selv om dette altså er første generasjon av A3.

Kuler og ledd i forstilling bør sjekkes, rust på bremseskiver bak gir ofte ujevn bremsevirkning og lyser ABS-lampa er det som regel en sensor som er defekt. Ettersom den er EU-godkjent regner vi imidlertid med at alt dette er i orden på bilen i denne annonsen.

Audi: Best av 15 millioner bruktbiler


1994 BMW 3-serie cabriolet. Kr. 43 000.

BMW-318-cab (Foto: Faksimile fra AutoDB.no)
BMW-318-cab (Foto: Faksimile fra AutoDB.no)

For å se hele annonsen, klikk her:

Det ser definitivt ikke slik utenfor vinduene våre akkurat nå, men vi tror allikevel at sommeren vi prøve seg i år også ...

Og hva er vel bedre enn å gli inn i solnedgangen en varm, sommerkveld i en cabriolet? Skulle sommeren i år også floppe helt, så er det jo en trøst i at kalesjen er ny og tett på nettopp denne bilen.

At Det er en BMW er vel også et pluss? Nye, store sommerhjul, senkesett – alt godkjent og ført inn i vognkortet er også et pluss.

Mange mener at en "ekte" BMW har sekssylindret motor, men dette er vel tross alt mer gilder enn en racerbil så de 116 hestekreftene får duge. Den lys grønnfargen mot det mørke skinninteriøret gir også en behagelig kombinasjon på nettopp denne bilen.

Bilen er fra 1994, så det sier seg selv at en litt nøye sjekk – blant annet etter rust – er på sin plass.

BMW E36: Her skal du passe spesielt godt på


2006 Peugeot Expert HDI. Kr. 52 000.

Peugeot-Expert (Foto: Faksimile fra AutoDB.no)
Peugeot-Expert (Foto: Faksimile fra AutoDB.no)

For å se hele annonsen, klikk her:

Direkte pen er den ikke – man derimot praktisk som få. Dessuten er den verken veldig gammel, eller har gått veldig langt. Mye bil for lite penger med andre ord.

Et digert varerom, tilhengerfeste og takstativ bør sørge for at du få med deg det du tenger her til en svært gunstig pris. Perfekt for deg som driver med hund, bygger hus / hytte eller har en hobby som krever en bil med MYE plass som padling, dykking, sykling eller spiller tuba – eller trommer for den saks skyld. Her får du med deg tingene dine uansett!

Drawbacket er jo at den har bare to seter. Mern denne har servicehistorikk, er EU-godkjent, har nye alufelger og 1000-metere, samt en 2-liter diesel under panseret. Dessuten er den på fransk vis overraskende god å kjøre også.

Defekte glødeplugger og diesellekkasjer er svakheter på disse og kan være smart å sjekke opp før kjøp.

Peugeot 206 – morsom ungdomsbil til 50.000,-