Bruktbil: Audi-cabriolet til 100 000,-

Er det mulig? Javisst! Du får til og med fin til denne prisen.

Audi cabriolet
Audi cabriolet

Audi har lange tradisjoner med cabriolet og har i dag en hel liten modellrekke med takløse biler.

På bruktmarkedet får du Audi-cabriolet fra ca 50 000 kroner og oppover. Skal du ha en hel og pen bil som er i god stand, er det nok lurt å bla opp ca 100 000 kr. Da får du typisk en bil fra rundt 1995 som har gått et sted mellom100.000 og 150.000 kilometer. Den skal være velutstyrt, EU-godkjent og klar til å avnytes!

Denne blir din for 91.585,-,-

annonse-audi (Foto: Faksimile fra www.finn.no.)
annonse-audi (Foto: Faksimile fra www.finn.no.)

Klikk her for å se hele annonsen

Denne bilen hos Utvik Autoservice er på papiret veldig representativ for det du kan forvente å finne i denne prisklassen. 1995-modellen har gått moderate 142.500 kilometer (dette er gjerne biler som kjøres veldig lite på vinteren), den har nylig hatt stor service - og er EU-godkjent til januar 2013.

Dette eksemplaret har også mange nye deler i takkonstruksjonen. Det er smart, for etter såpass mange år må du regne med litt vedlikehold her. Sort er veldig riktig farge på denne bilen. 2-literen er ingen utpreget kraftpakke, men det duger til å gi bilen helt greie ytelser.

En klassiker:

En del biler har blitt ombygd med styling, senkesett osv. Vi mener at pene originalbiler, i en pen fargekombinasjon og aller helst med skinninteriør er den beste investeringen – for dette er en bil som er på trappene til å bli en klassiker.

Audi 80 cabriolet
Audi 80 cabriolet

Se opp for:

Dette er kurante biler, de har stort sett enkel mekanikk, god deletilgang og humane delepriser. Tilgangen på såkalte ”piratdeler” er også god. Det du bør sjekke litt nøye før du kjøper bil er: Bremser, kuler/ledd og foringer særlig i forstillingen men også i bakstillingen. Motor og gir kan lekke olje. Sjekk også at kalesjen er hel, og at interiøret er fint – det er jo ikke uvanlig at det kan ha vært fuktig med påfølgende mugg osv. Og til sist sjekk rust – særlig i nedkant av karosseriet / dører og gulv.

Del med Facebook-vennene dine

Audi 80, en praktisk og pen cabriolet. (Foto: Newspress)
Audi 80, en praktisk og pen cabriolet. (Foto: Newspress)

For å lese mer om brukt Audi - klikk her: