Redaksjonssjef Vegard Møller Johnsen og bilekspert Benny Christensen konstaterer er strålende fornøyde med interessen for Broom på Facebook.
Redaksjonssjef Vegard Møller Johnsen og bilekspert Benny Christensen konstaterer er strålende fornøyde med interessen for Broom på Facebook.

Broom.no: Nå er vi 25.000!

Se hvorfor Vegard og Benny jubler...

Her på broom.no ønsker vi å favne om så mange bilinteresserte lesere som mulig. Hver uke publiserer vi derfor flere saker enn noe annet nettsted for bil i Norge.

Vi skriver om alt fra kvalitetsundersøkelser, nyheter, tester av nybiler, lanseringer, salgstall, bruktbilmarkedet - til morsomme/spektakulære videoklipp.

I tillegg har vi to store databaser, en på nybil og en på bruktbil.

Dessuten svarer vår, og hele Norges, bilekspert Benny, på spørsmål fra leserne flere ganger i uka i den faste spalten vår "Spør Benny". Her er pågangen blitt så stor at vi måtte opprette en egen tjeneste der andre lesere kan hjelpe Benny.

Del med dine Facebook-venner

Videoinnslag

I tillegg lager vi selvsagt våre egne videoinnslag.

Alle episodene av forrige sesong av Broom på TV2 finner du for eksempel her.

I tillegg har vi hatt en sesong med Sannheten fra Juger'n, og er midt inne i første runde med vårt nye nettprogram: Broom-rommet.

For øvrig ønsker vi å være et nettsted der folk kan møtes for å diskutere bil – noe kommentaraktiviteten på sakene våre gjenspeiler.

Vi har en stor gruppe kunnskapsrike og engasjerte og ikke minst aktive brukere.

Vil møtes

Brukeraktiviteten finner vi også igjen på forumet vårt. Her har det nylig blitt ytret ønske om at gjengen som "møtes" på broom.no mange ganger i uka, burde fått anledning til å møtes på ordentlig en gang.

Klikk her for å se bakgrunnen for initiativet

– Vi som jobber med dette, synes ideen er svært god. Akkurat nå klarer vi ikke helt å se hvordan vi eventuelt skulle fått løse dette. Men vi har notert oss forslaget, og er åpne for innspill, sier redaksjonssjef Vegard Møller Johnsen.

Milepæl

Vegard er svært glad for at så mange som 25.000 brukere nå følger broom.no på Facebook (FB).

– Det er et imponerende tall, og en milepæl. Ingen andre nettsteder i vår nisje kan vise til lignende oppslutning. Det morsomme er at vi her "møter" mange av leserne våre. Når vi publiserer saker via FB, legger vi også opp til at leserne skal kunne kommentere, utbrodere og tipse oss. vi har fått flere gode innspill den veien – og det er jo mye av poenget også, forteller han.

Broom.no har også et nyhetsbrev, som går ut flere ganger i uka. Dette mottas for tiden av knappe 33.000 mottakere.

Har du lyst å motta vårt nyhetsbrev? Klikk her