Broom-suksess krasjet serverne

Broom Live satte rekorder i går kveld. Det gikk så fort at flere servere til slutt frontkolliderte.

Jan E studio 17.11 fjes
Jan E studio 17.11 fjes

Andre runde av Broom Live gikk av stabelen i går kveld, live fra Broom-garasjen. Med spennende innslag, gjester og konkurranser. Og en utrolig respons fra seerne:

- Jeg har aldri opplevd maken! Dessverre ble trafikken så høy at vi krasjet flere servere underveis. Dermed fikk vi ikke vist alle bildene som kom inn, alle som ville fikk ikke spilt Broom-spillet og vi slet også litt med trafikken inn til Spør Benny. Det beklager jeg selvfølgelig på det sterkeste, sier Jan Erik dagen etter sending.

Send inn bilder

- Nettredaksjonen holdt meg oppdatert hele veien under programmet. Mye av tanken med Broom Live er at vi skal kaste ut baller og engasjere seerne. Og det lyktes vi virkelig med i går!

Jan Erik ga seerne den første utfordringen umiddelbart etter at han kom kjørende inn i studio i en Porsche: Hvem er først med riktig modellbetegnelse på bilen? Bare sekunder etter tikket svarene inn. Og slik fortsatte det!

Andreas var førstemann - se bildet hans her:

Kveldens store seerkonkurranse var å sende inn bilder av ditt eget kjøretøy på MMS. Og her sprengte responsen alle forventninger:

Jobbes på spreng

- Vi skulle vise fram noen av bildene i del to av programmet og planen var at alle som hadde kommet inn, skulle ligge ute da vi gikk av lufta. Men slik gikk det dessverre ikke. Trafikken ble så stor at serveren ikke klarte å håndtere det.

Vi fikk nesten 2000 bilder, ny rekord! Alle bildene er inne i systemet. Nå jobbes det på spreng for å få dem ut og jeg regner med at alt skal være klart utpå formiddagen. Jeg håper dere har litt tålmodighet med oss, sier Jan Erik.

Fikk du med deg nettmøtet med Petter og Henning? Les mer her:

Alt kan skje

Underveis i Broom Live lanserte også Jan Erik det store Broom-spillet. Her var responsen enorm. Denne konkurransen går helt fram til jul, med flotte premier underveis. Og til slutt skal vi kåre en Norgesmester!

- Dette er live og alt kan skje. Det gjelder både i studio og på nettet. Selvfølgelig er det kjedelig når det tekniske ikke fungerer helt som det skal. Men det skal vi nå jobbe knallhardt med fram til neste sending.

Da SKAL alt fungere. Og så håper jeg selvfølgelig på like mye respons og full fart neste tirsdag også, sier en takknemlig Jan Erik.

Fikk du ikke sett første Broom Live? Her er høydepunktene: