Broom søker ny medarbeider

Er du bilinteressert og skrivefør? Da har vi drømmejobben for deg!

Jan Erik er klar for Broom!
Jan Erik er klar for Broom!

Broom.no er på utkikk etter en frilansjournalist som får en nøkkelrolle i vår lille redaksjon. I løpet av ni måneders drift har vi blitt den ledende nettsiden om bil her i Norge. Nå kan du bli med og løfte oss ytterligere.

Oppgaver

Her skal du få skrive om bil og alt som har med bil å gjøre - og gjerne også MC, båt, snøscooter, fly osv osv. På broom.no er det plass til alt som broommer.

Det er også fint om du er en habil fotograf og kan litt photoshop, kanskje også filme litt. Arbeidsoppgavene er fleksible og du vil ha stor påvirkningskraft på din egen arbeidshverdag. Redigering av forsiden og tittelsnekring hører også med.

Kvalifikasjoner

Du må være språksikker og kreativ, kjapp og ryddig. Dessuten er det selvfølgelig en forutsetning at du er godt over middels bilinteressert. Vi legger vekt på positivitet og evnen til å stå på ekstra når det er nødvendig. Erfaring som journalist er en forutsetning, gjerne også fra nett. Vi stiller store krav til de som skal jobbe med Broom - til gjengjeld tilbyr vi et jobboppdrag og et arbeidsmiljø som er temmelig unikt. Her er det også gode muligheter for avansement og økt ansvar etter hvert.

Arbeidssted: Oslo Avdeling TV 2 AS : Norske produksjoner. Søknadsfrist 31.03.2010

Kontakt

For ytterligere informasjon om stillingen, kontakt redaktør Knut Skogstad på knut@broom.no

Vi trenger også flere frilansere for mindre oppdrag. Ta kontakt hvis du er interessert!

Klikk her hvis du ønsker å søke på jobben.

Broom er et bimedialt prosjekt som inneholder TV-satsingen Broom Live og nettsiden broom.no. I fjor høst hadde vi i gjennomsnitt rundt 400 000 seeere på TV-programmet og svært mange av disse følger oss også på nettet. Broom.no skal være "hjemmesiden" for alle bilinteresserte og i tillegg fungere som en solid informasjonsbank for alle dem som trenger informasjon om bil, for eksempel i forbindelse med bilkjøp. Vi skal informere og underholde, glede og begeistre.