Bobil Triple E Empress: Sjekk bobil-luksusen

Denne finnes det angivelig bare én av i Nord-Europa - nå kan du kjøpe den i Bærum.

Klar for bobilferie med høy luksusfaktor? Da er dette noe for deg! (Foto: Privat)
Klar for bobilferie med høy luksusfaktor? Da er dette noe for deg! (Foto: Privat)

Har du ikke lagt planer for sommerferien ennå - men har behov for noe mer spennende enn hytta? Da kan bobil være et interessant alternativ. Men hvis du er interessert i det råeste som finnes på markedet, må du kanskje pantsette hytta for å få nok penger.

Vi har funnet noe av det ypperste i klassen til salgs i Norge i dag, nemlig en Triple E Empress.

Se annonsen her

Slide out

Denne bobilen tilbyr luksus - men så koster den knappe 2,2 millioner kroner også. For den prisen får du en rulllende "villa" på 14,5 tonn - og både plass og komfort du bare kan drømme om på de fleste hoteller.

Seks personer har soveplass - og det er selvsagt "slide out", både til soverom og stue, som gjør plassen langt bedre enn i en vanlig bobil. Er du ikke helt sikker på hva dette prinsippet går ut på? Jo, det er ganske enkelt det at veggene kan skyves ut bredden, for å frigjøre mer plass. Det blir ingen skikkelig bobilsommer uten "slide out", sier nå vi.

Nevnte vi at badet er flislagt og har varme i gulvet? Eller at det er sentralstøvsuger, skyvedørsgarderboe og 300 liters ferskvannstank?

Forresten, dette er ikke nødvendigvis en sinke i trafikken heller - om veiene er brede nok. 330 hestekrefter stilles til rådighet via en 7,4 liters Caterpillar som er montert bakerst. Du spinner ikke ut av lyskrysset, kanskje, men bilen som gruser deg har nesten sikkert ikke en egen parabolantenne eller solcellepanel på taket.

Forbruket? Tja, slikt noe opplyses ikke om i annonsen. Men la oss si det slik, den er råbillig om du sammenligner den med for eksempel danskebåten.

LES OGSÅ - Denne campingvogna er best i utmarka!

Bobil-kollektiv

Bobilluksus Triple E Empress 2
Bobilluksus Triple E Empress 2

Det er selvsagt så mye utstyr at det blir håpløst å nevne, men kort fortalt skulle det være et fantastisk sted å tilbringe noen feriedager. Du må bare passe på at du har førerkort klasse C (lastebil).

Dette er så avgjort bobilen for deg som liker å synes i terrenget, mener Janteloven er noe tull og som ikke vil begrense deg til å reise til samme sted hver ferie.

Og på vinteren, når du ikke bruker den selv, kan du bare parkere den i en eller annen studentby, og leie den ut som bokollektiv - så har du dekket avdragene også. I alle fall deler av dem...

Del med dine venner på Facebook

LES OGSÅ - Er dette den smarteste bobilen?