Bobil og caravan: Prislapp for herligheten? 3,3 mill!

...men så er det plass til bilen baki også da.

Concorde_liner_2011
Concorde_liner_2011

Den ser ut som en blanding av en hestetransport og en turbuss. LED-lysene og den veldig boksete formen gir Concorde Liner et kasse-på-hjul-preg du skal være en ganske ihuga bobilfantast for å sette sånn helt ekstremt pris på.

Eieren av denne kjempen kommer fra Moss!

Luksus

liner-wohnen2_0
liner-wohnen2_0

Men om designet står noe tilbake fra italienske rødtopper med hest i logoen, så er det ingen den står tilbake for da det kommer til det indre. Og til syvende og sist er det det indre som teller - det vet alle gutter og jenter med litt livserfaring.

Skinn og tre

liner-wohnen_1
liner-wohnen_1

Concorde Liner er sjefen i klassen for 7,5-tonns bobiler. Bilen er 2,49 meter bred. Inne er det selvfølgelig gulvvarme som er helt genialt hvis du skal bruke bilen om vinteren.

Kjøkkenet er meget godt utstyrt. Vi finner blant annet et kjøleskap på 175 liter og egen fryserenhet. Du får selvfølgelig med oppvaskmaskin. Og det er ikke noe å si på skapplassen.

LINER_1140___Mini_Cooper_Garage(1)
LINER_1140___Mini_Cooper_Garage(1)

Og det er jo forholdsvis praktisk at du har plass til en bil baki!

En mindre bobil for de med litt mindre økonomi!

Hygge

liner-wohnen1_0
liner-wohnen1_0

Med et gedigent soverom, et elegant bad, og ellers en boenhet mange leilighetseiere ville misunt deg må vi i broom.no si at vi ser hvorfor noen vil legge 3,3 mill på bordet for å kjøpe en slik. Hva får du for 3,3 mill hvis du kjøper båt? Ikke mye, men her får du en luksus-yacht til det interkontinetale havet av asfalt.

Denne er enda råere!

Hva synes du om Concorde Liner? Skriv i kommentarfeltet under!